2010. november 24., szerda

NOVEMBER 24 – MIT KERESNEK A ZSIDÓK IZRAELBEN?

JERUZSÁLEM   
ŐSI SZKÍTA ÉS
RÓMAI VÁROS
Izraeli régészek római kori fürdőt tártak fel, amit valószínűleg a második jeruzsálemi templomot leromboló tizedik légió katonái használtak – jelentette be hétfőn az Izraeli Régészeti Hatóság. Kép: Pilátus felirat, a középső sorban és a pénze, Munkácsy festménye
De az 1800 éves fürdő feltárása az elmúlt évek más felfedezéseivel együtt azt mutatja, hogy a város lényegesen nagyobb lehetett, mint ahogy azt korábban becsültük” – tette hozzá. „Rendkívül értékkel bír”, hogy megismerhetjük a hajdani római települést, mivel abban az időben ez a város határozta meg Jeruzsálem történelmi falainak és kapuinak elhelyezkedését” – hangsúlyozta a régész. (ATV, részlet)
Arról persze hallgatnak a hírekben, hogy Jeruzsálemben még semmilyen ókori zsidó tárgyat, műemléket nem találtak.


CSEH ORVOSOK NEM OLYAN GERINCTELENEK MINT A MAGYAROK
Jelenleg 4 ezer cseh orvos írta alá a felhívást, ha nem emelik a bérüket, akkor bedobják a törölközőt és igazuk van. A cseheknél ráadásul 10 ezerre több orvos van mint nálunk, pedig a két ország lakossága azonos. Nálunk meg minden fiatal orvos külföldre megy, s jönnek a néger, ukrán, arab és román orvosok. Elképesztően sok arab és néger orvos van már nálunk. Ami fölháborító.
Az átlagbér háromszorosára tartanak igényt a cseh orvosok, különben az év végén felmondják a munkaszerződésüket. A tízmillió lakosú Csehországban jelenleg mintegy 48 ezer orvos dolgozik; ebből mintegy 16 ezren a kórházakban. (inforradio)
EHETI GYILKOSOK
Ez a hét is jól telt el. Szentpéterváron (régen Leningrád) egy kínai orvosegyetemista elégedetlen volt tanárával és szabályosan lefejezte a tanárát. Valmi jó kis késsel. Vagy szikével? Képet nem mutattak. Azóta semmi hír az okokról. A hír bennünket azért érint, mert nálunk igen sok kínai gyilkosság történt már, itt is voltak lefejezések. Ehhez képest a JUDA-TV (Duna) évek óta egy gennyes és hazug sorozatot ad, hogy milyen nagyszerűek a hozzánk jövő színes menekültek és mi meg mennyire rasszisták vagyunk. Ezt a sorozatot egy Paor Anna nevű és zsidócége csinálja, évek óta.

De most jött a másik színes gyilkos híre, hogy a New Yorkban egy néger (képen) színész éjjel saját anyját lefejezte egy szamurájkarddal. Ennek is van hazai vonatkozása, mert az vesz nálunk ilyen szablyát aki akar. Főleg cigányok használják nálunk gyilkolászásra. A cigányok is haladnak a korral. Régebben kaszával, kapával gyilkoltak, újabban a divatos szamurájkardra tértek át. Erről viszont a rendőrség jut eszünkbe, amelynek a boldog kommunista korszakban volt egy képes bemutató terme az Andrássy úton, amit húsz éve beszüntettek. Kár.  Pedig erre ma nagy szükség lenne. Ennek nagyobb látogatottsága lenne, mint a Terror Házának. Ugyanis itt mutatták be a borzalmas gyilkosságok képeit a rendőrök és sok más hasznos anyagokat is kiállítottak, pl. a rendőrgyilkosok mocskos pofáját.

ANGOL DIÁKOK
 NEM SZÍVBAJOSAK Kép: BBC

A hazai hírekben teljesen elhallgatják, hogy most már hónapok óta keményen küzdenek az utcán az angol diákok a jogaikért. Ez a harc kifejezetten a rendőrökkel való összecsapásokban domborodik ki. A képen éppen nagy műgoddal szétverik a rendőrségi kocsikat. Akkor most gondolkozzunk! Ha a ködös Albion a demokrácia mintaországa, akkor mi még ettől el vagyunk eléggé maradva, mert nálunk fordítva van a helyzet. Itt a rendőrök verik a magyarokat, állami terror keretében.