2010. november 18., csütörtök

NOVEMBER 18 - IRÁNNAK IS JOGA VAN AZ ÖNVÉDELEMRE

AZ EU BŰNPOLITIKUSAI SAJÁT TERRORIZMUSUKAT
ÁT AKARJÁK HÁRÍTANI EGYES NEMZETÁLLAMOKRA

A képen látható hölgy (Catherine Ashton) az EU külpolitikai vezetője, amolyan külügyminiszter. Miközben az EU-nak nincs alkotmánya (csak egyezményei) és nincsenek miniszterei, csak biztosai. Ez az egész Unió nem más mint Amerikának és a cionistáknak a báb-szövetségese. Ez az EU mára pár nyugati nagyhatalom különüzletévé vált, ahol az árúk tekintetében a szemetüket a volt kommunista országokba, különösen Magyarországra helyezik el, ami szintén nagy üzlet nekik. Tehát amikor EU-s pályázati pénzeket osztogatnak nekünk, az csak nevetséges töredéke annak, amit tőlünk ellopnak. Most az EU-külügyére éles viták keresztüzébe került, mert egyrészt az USA kivánságait is végre kéne hajtani nekik Iránnal szemben és az EU sajátos különérdekeit is figyelembe venni és összhangba hozni, ami nem megy. Ám most Irán keresztbe tett nekik, mert az EU még az Iránnal való tárgyalások idejét sem képes kitűzni. Anglia egy külön tészta, mert ott Izrael-ellenes kampány és hangulat alakult ki és nekik semmi kedvük Irán ellen szavazgatni az EU-ban. És akkor még a nyugati országok vonakodó bojkottjáról nem is beszéltünk, Iránnal szemben. Ehhez a helyzethez képest Irán száguld, a saját erejéből.

Irán sikeres kisérletet hajtott végre egy régebbi tipusú szovjet gyártmányú feljavított vezérlésû légvédelmi rakétákkal - közölték az iráni hírügynökségek. Miután az oroszok az ENSZ határozata után nem szállították le az S-300-as legújabb légvédelmi rakétákat, Irán kénytelen más eszközökkel fejleszteni légvédelmét. (TT) 


Köztudott, hogy a légvédelmi rakéták nem támadó, hanem védelmi célokat szolgálnak. A judeofertőzött ENSZ és lakájai viszont még a védekezés eszközétől és jogától is megakarják fosztani az iráni köztársaságot. Bele fog törni a bicskájuk a perzsa birodalomba. (1hozzászólás)
Kép: mivel az oroszok nem mernek S-300-as rakétákat eladni Iránnak, ezért Irán bejelentette, hogy hasonló teljesítményű saját gyártású rakétákat fejleszt ki, ennek egyik része a saját gyártású randarrendszer