2010. november 16., kedd

NOVEMBER 16 – JOBBIK - PINTÉR CSATA LESZ?

A JOBBIK SZEREPET (SZELEPET?) JÁTSZIK

VAGY A SARKÁRA ÁLL?

Újra az utcára vonul a Jobbik

Újra tüntetésekre készül a Jobbik, egyebek között azért, mert a Fidesz "elsikkasztotta az alkotmányozást" - mondta Vona Gábor kedden este Budapesten, a Kossuth Lajos téren tartott demonstráción. A Jobbik tüntetésén - amelyet Horthy Miklós Budapestre vonulásának évfordulóján rendeztek a Kossuth Lajos téri Károlyi Mihály szobornál - a pártelnök elmondta: "jelenleg nincs demokrácia az országban", amit jól jelez, hogy egy újabb törvény szerint idegen rendőrök is bevethetőek lesznek Magyarországon, illetve az is, hogy nem támogatták a jobbik törvényjavaslatait. Vona Gábor hangsúlyozta: "az utca a miénk volt és a miénk is marad", és úgy vélte, hogy Orbán Viktor kormányfőnek nem a Magyar Nemzeti Gárdát kéne üldöznie, hanem Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt kellene börtönbe juttatnia. (MTI) Kép: patkány

VÖRÖSGYILKOSOK AZ ÁLDOZATOK ELLEN
A hírek szerint Devecserben a magyar áldozatok tüntetését a rendőrség betiltotta! Buzik, homokosok, Kádár János fanatikusok, kábítószerreklámozók (vadkenderesek) bezzeg szabadon és korlátlanul tüntethetnek, bárhol és bármikor.
Nem engedélyezi a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, hogy a devecseriek péntektől félpályás útlezárást tartsanak a 8-as főúton. A rendőrség kedd esti közleményében azt írja: az egész megye területére elrendelt, érvényben lévő veszélyhelyzet miatt, a honvédelemről és a Magyar Honvédségről szóló 2004. évi CV. törvény alapján elutasítják a kérelmet. (FH)