2010. november 28., vasárnap

NOVEMBER 28 - ÍGY MŰKÖDIK A ZSIDÓ RECEPT

A HAZUGSÁG CSAK ERŐSZAKKAL MŰKÖDIK

A PÁRT ÖKLE: ÁVO, ÁVH, MUNKÁSŐRSÉG, RENDŐRSÉG                    

Végy egy diktatúrát. Hülyítsd hozzá az embereket a boldogabb jövő ígéretével. A kudarcokat fogd a nép ellenségeire. Ha mégis kiborul a bili, hívd a testvéreket rendet tenni. Ha sehogyan sem megy a dolog, keverd meg egy kicsit a sz…! Csak épp annyira, hogy néhány nagyravágyó megalkuvóval és sleppjével meg tudj állapodni a „rendszerváltásról”. Nem baj, ha néhány forrófejű is belekerül, legalább hitelesebb lesz a kép. Majd később úgy is kiszorulnak. A gazdasági hatalmat, pozíciókat úgysem érik el, olyan jó helyen vannak. Ítéld el a régi ideológiát! Dicsőítsd a magántulajdont. Privatizálj, kárpótolj, mert az állam nem jó gazda. A kezedben lévő állami vagyont tedd tönkre, hogy fillérekért megvehesd. Mindent kótyavetyélj el. Ha nem tudod megvenni, add el külföldieknek. Onnan is csurran-cseppen valami. Amikor már kevés marad a bukszában, és az emberek kezdenek rájönni, hogy valami nem stimmel, akkor kellően sajnálkozz a média segítségével, hogy nincs ipar. Ami megmaradt az a külföldiek kezén van. Pl., a magyar tej, hús, mezőgazdaság azért veszteséges, mert a feldolgozó üzemek nem a termelők kezében vannak. Az EU-s visszásságokról ne beszélj, mert azt mi akartuk. Már csak Európa legjobb termőföldjét kell megszerezni, átjátszani. A hátralévő pár évet röhögve kibírjuk. Az időközben szokásos államcsődöket egy-egy Bokros /konvergencia/ csomaggal simán átvészeled úgy, hogy te vagy az ország megmentője. Uszítsd egymásnak az embereket, jobboldal-baloldal, többség-kisebbség, stb. Had foglalják el magukat, mert ha ráébrednek arra, hogy magyarok is lehetnének akkor az veszélyes lehet. Híven kövesd a Világbank utasításait, támogasd a multikat mindenféle kedvezménnyel, had lopják ki a nép zsebéből az alamizsnát is. Minél kevesebb pénzt adj az oktatásra, egészségügyre. Ez több előnnyel is jár. Az európai hírű oktatási rendszert reformizáld. Tedd fizetőssé, így egyre hülyébbek lesznek az emberek. Feltétlenül hints rájuk egy kis győzikesót, valóságsót, idióta reklámokat, bugyuta amcsi filmeket. Kampányolj a drogok szabad fogyasztása mellett. Etesd őket mindenféle szeméttel, génkezelttel, lejárt, romlott vackokkal. Aki nem bolondul meg, azt ne engedd gyógyítani az országban maradt orvosokkal. A rákosok várjanak a kezelésre. A szívesekkel tegyen még pár kilométert az a néhány mentő. A fontos gyógyszerekből legyen időnként hiánycikk. Mindezekhez a kulcsszó: „nincs rá pénz” és a „reform”. Had hulljon a férgese. Amikor a 10 millióból már csak a fele marad meg, akkor jó munkát végeztél. Kisült a kalács és talán elérjük az igazi „liberalizmust” (internetfigyelo, részlet)


 Kép: 1938, Németország

A ZSIDÓBOSSZÚ EGYIK ÁLDOZATA

A televízió Discovery csatornája alig két évvel ezelőtt sugárzott egy dokumentumfilmet: Nürnberg. Nácik a bíróság előtt címmel. Egy jellegzetes epizód volt, amikor Hermann Göring a tárgyaláson nevetségessé tette az amerikai főügyészt a frappáns válaszaival, de aztán összeomlott, amikor Rudolf Höss az auschwitzi tábor utolsó parancsnoka beismerte, hogy 3 - 3.5 millió zsidót „gázosítottak” el. A jelenet már akkor is hazugság volt, hiszen 1990 -ben 1.1 millióra csökkentették az áldozatok létszámát. Ha Hoess így vallott, akkor csak kényszer hatása alatt tehette, hisz senki sem bolond saját maga ellen vallani. Viszont ennél nevetségesebb, hogy a mostani televíziós adásban végre észbe kaptak a csalók és a 3.5 milliós áldozatot ők is leredukálták, mindössze egy, azaz 1 millióra. Csak így tovább holocsalók! Ez a ti énetek születésetektől kezdve. Ebből éltetek egész életetekben. (1hozzászólás)



Megjegyzés: Hazai lapban is megjelent az a tanulmány, ami az angol vallatási jegyzőkönyveken alapult, amiben a tettesek megírták, hogy Hösst milyen borzalmas módon kínozták meg a tárgyalások előtt. Kép: angolok elfogják Hösst (1904 - 1947) és Lengyelországban kivégzik