2010. november 25., csütörtök

NOVEMBER 25 – ÚJRA VÖRÖS GYILKOSOK

ZSIDÓCÉG OKOZTA AZ OLAJKATASZTRÓFÁT
Egy éven át, tavaly augusztusig egy magyar cég volt a formális tulajdonosa a Mexikói-öbölben áprilisban felrobbant Deepwater Horizon fúrótoronynak - írja a HVG. Az alkalmazottak nélkül működő Triton Hungary volt a gazda, a cégnek tavaly 492 millió dollár - azaz 92 milliárd forint - bevétele volt, ebből 474 millió fúrótornyok bérbeadásából. (origo)
Kár, hogy nem tudjuk, hogy ebből a bevételből hány %-ot adóztak?
A gyalázatos Origo magyar-nak hazudja a nemzetközi zsidócéget! Mi az hogy "formális" tulajdonos? Mi ez a tolvajnyelv? Nagy Elek elvtárs nem magyar! - aki a rablócég vezetője. Alább adalékok a rablócégről, amely az egyik Neptunus bolygóról, a Tritonról nevezte el magát. A zsidók előszeretettel adnak számokat a cégneveknek. Pl. Demján elvtársnak a TRIGRÁNIT (3-as gránit) nevű elhíresült cége, amely a pesti West End környékén rontja a városképet. Az ő szüleménye a Lágymányosí hídnál az a szörnyű, hatalmas betonbunker is, amit „művészetek palotájának” neveznek. Ezek városképi bűnözések. Kép: HVG
A TRITON A NEPTUNUS BOLYGÓ EGYIK HOLDJA
A másik két rekorder ágazattal sincs minden rendben. Látszólag szépen, éppen 20 százalékkal növelte bevételeit az egyéb (távközlésin és postain kívüli) szolgáltatók csoportja, csakhogy messze nem egyformán. Az idetartozó 51 vállalkozás 342 milliárd forintos forgalomnövekményének közel felét három olyan cég hozta össze, amelyeken csak átfolyik a pénz: a texasi Transocean offshore cégeként a magyar Alföld peremén, egy újlengyeli családi házban bejegyzett, tengeri olajfúró tornyok kölcsönzésével foglalkozó Triton Hungary Kft. (59.); a Vegyépszer (116.) közvetett fő tulajdonosaként ismert Nagy Elek által vezetett, sajtóhírek szerint az ő vállalkozásait összefogó Stelius Befektető Zrt. (96.); valamint a Budapest Airport Zrt. (202.) külföldi tulajdonosait tömörítő Airport Holding Tanácsadó Kft. (107.). (tudasbazis)


 Kép: 18-dik leggazdagabb volt a vörösiszapos gyilkos cég vezetője! 7-dik a Triton vezetője!