2010. május 2., vasárnap

MÁJUS 2 - TÉNYŐI KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLATLANOK

Kép: nehéz megállapítani a kések milyenségét, de ezek fajtája is árulkodó adat, mintha nem közönséges konyhakések lennének. Ha valaki öngyilkos akar lenni hirtelen felindulásból, akkor éppen a keze ügyébe kerülő kést kap elő. Ezek a kések nem ilyenek. Ezek szerint a férfi háromféle késsel akart öngyilkos lenni?

Kép: a balodali kisebb balta kifejezetten modern, új baltának tünik, de a nagyobb az használtnak. Ezek szerint a konyha sarkában két balta is be volt készítve, hogy azzal veri agyon a családját?


Kép: a sajtó semmit sem közölt a házban történt mozgások részleteiről


RENDŐRBÁCSIK !
A LÁNCFŰRÉSZT MIÉRT
NEM MUTATTÁTOK BE?

Csodálatos a hazai bérsajtó, ezek gombnyomásra működnek. Ha egyszer valakik eldöntötték, hogy valamit nem szabad megírni, akkor ezt minden lap betartja. Egyetlen egy lap, egyetlen netes oldal nincs, amelyik a tényői mészárlás jogos és logikus kérdéseit föltenné az illetékes elvtársaknak. Felül az ellentmondásos képek. Ezeken ugyan nem látszik, de a tévében látszott, hogy a baltán és késeken az alvadt vérnek erősen lilás színe volt. Hogy az alvadt vér nem így néz ki, még fémen sem, az egészen biztos. Látható, hogy a sajtó közeli képeket is csinált, de csodálatos módon ezek a képek nem járták be a lapokat és tévéket. Vajon miért?