2010. május 7., péntek

MÁJUS 7 - ÜGYNÖKPAPOK BŐVEN VOLTAK

HUMÁNUS OROSZOK
Korábban azt közölték, hogy a csütörtöki szabadítási akcióban foglyul ejtett kalózokat a tankhajón tartják, majd arról, hogy átvitték őket a Marsal Saposnyikov hadihajóra, s végül, hogy elkobozták navigációs eszközeik javát, beültették őket egyik saját csónakjukba, és otthagyták az incidens helyszínén. A kalózok járművének rádiójelei egy órával később elhallgattak - írta az Interfax hírügynökség. (MTI)
Az oroszok nem akarták kivégezni az elfogott kalózokat, mert ők csak kiskutyák voltak, az igazi kalózfőnökök Szomáliában vannak. Oroszországban sem akarták őket bíróság elé állítani, túl sok költség lenne. Inkább otthagyták őket a tengeren, elég nagy büntetés az nekik. Az viszont érthetetlen, hogy Amerika és a Nyugat miért hagyja ezeket évek óta a tengeren garázdálkodni? Ennek is van oka, ugyanis Szomáliát Amerika évekkel ezelőtt szétzüllesztette, az állam megszűnt, törzsek garázdálkodnak.
KDNP A ZSIDÓK EGYIK FŐ TÁMASZA
„Ugyan Schwartz bácsi nem zsidótörvény ez, hogy magukra is vonatkozzon” Pápai Gábor ezt bírta a Népszava címlapján a kettős állampolgárság kapcsán a reverendába öltöztetett Semjén Zsolt szájába adni.
ÜGYNÖKPAPOK
Vörös Géza közölte: az 1958. évi statisztikai összesítés szerint a központi és a megyei állambiztonsági szervek a hálózat 13.649 tagjából 312-t foglalkoztattak egyházi vonalon, közülük 294-en egyháziak voltak. Az 1978-as statisztikából kiderül, hogy a III. főcsoportfőnökség és a rendőrkapitányságok állambiztonsági szerveinél foglalkoztatott hálózati személyek száma - a hírszerzés által tartottak nélkül - 7458 volt, közülük 435-en egyházi vonalon jelentettek. 1988-ban már 504 embert foglalkoztattak egyházi vonalon a 8152 hálózati személyből - folytatta a levéltáros. Mindebből kitűnik, hogy az országos hálózaton belül 1958 és 1988 között az egyházi vonalon foglalkoztatott hálózati személyek aránya 2,28-ról 6,1 százalékra nőtt - jegyezte meg. (MTI, részlet)



TOVÁBB KÖDÖSÍTENEK
Az egész konferenciát csak azért csinálták, hogy neveket ne kelljen megnevezni. A több száz ügynökből egyetlen egy nevet nem tettek közzé. Miért? Mert akkor pl. a teljes katolikus püspöki kart meg kellett volna nevezni 1951-től 1989-ig. És miért hallgatnak az Állami Egyházügyi Hivatalról? Ezeknél biztos és pontos adatok vannak, név szerint. Ezen adatokat kellene csak megszellőzteni az ilyen Ungváry-féle zsarolóknak. Ezek megint hülyének akarnak nézni bennünket? Kép: Milyen érdekes! Erdő Péter rabbi elődje a szintén zsidó Paskai László bíboros volt