2010. november 2., kedd

NOVEMBER 2 - A SZEMKILÖVŐ GYILKOSOKAT FUTNI HAGYJÁK

A FIDESZ PISZLICSÁRÉ ÜGYEKBEN
 TETT FÖLJELENTÉST
Hónapokig szórakoztatták a nézőket a tévében azzal a különműsorral, hogy a 2006-os bizottság beidézett tagjai hogyan röhögnek a kérdezők és a magyar áldozatok szemébe. A bizottság egy semmitmondó jelentéssel zárta munkáját, aminek semmi értelme és eredménye nem volt. Már az is egy abszurd dolog, hogy nem a bűnüldöző szervekre bízzák a bűnözők elfogását, hanem bent a Házban kedvesen elcsevegnek egymással a képviselők és a bűnözők. Most a tévében a bizottság lógóorrú elnöke (Gulyás Gergely, Fidesz) elárulta azt, hogy három témában tesznek följelentést a 2006-os állami terroristák ügyében, az ügyészségen. Ezek a következők:

1 azonosítószámok hiánya az akkori rendőrökön
2 rendőrségnél nem büntették meg a szabálysértő rendöröket
3 a rendőrök nem védték meg a tévéseket

Ez aztán fölháborító! A sok ezer magyar áldozat nem ezt várná el. Szó sincs az Öszödi Rémről, aki megszervezte és kitalálta a 2006-os magyarellenes terrortámadást, beleértve bűntársait is. Ők a Szent Tehenek, a sérthetetlenek. Rajtuk nem talál fogást sem a rendőrség, sem az ügyészség, sem a 2006-os bizottság. Az Öszödi Csótány ki is jelentette, hogy majd bolond lesz elmenni a bizottságnak beszámolni.
Mi lesz a sok száz megkínzott, megvert, börtönbe vetett magyarral? Őket ki kárpótolja? Mikor lépnek föl az ÁLLAMI TERRORISTÁK, politikai és rendőrbűnözők ellen?