2010. november 2., kedd

NOVEMBER 2 - TEGYÜK HELYRE A REND-ET

SAJÁT MAGÁNAK KÉSZÍTI AZ ALKOTMÁNYT A FIDESZ

Azért kell módosítanunk jogszabályokat, és a jogforrási hierarchia csúcsán az Alkotmányt – még az Alkotmánybíróság hatásköre tekintetében is –, hogy bezárjunk kiskapukat. Hatalmas kiskapukat, vagy inkább a hatalmasok kiskapuit' – írja Lázár János Elek Istvánnak címzett levelében.
Tetszik érteni a zsidó logikát? Azok akarják "bezárni" a kiskapukat, akik létrehozták.
Mi van a dolog hátterében? Ugyanaz mint amit a kommunisták mondtak: „A múltat végképp eltöröljük!” A Fidesz időszámítás csak 8 évre megy vissza.


A SZENT KORONA A MAGYAR NEMZETET
ÉS NEM PATKÁNY-
KÖZTÁRSASÁGOT
JELKÉPEZI 


Jogtalanságra jogot nem lehet alapozni... Ha pedig a múltban (több mint ezer évig! A szerk.) a törvényes helyzet a Szent Korona Alkotmánya és Tana volt, akkor először azt kell visszaállítani, ezt követően lehetne bármilyen újítást bevezetni...Az elmúlt húsz év önmagában botrány, az azt megelőzőt már meg sem említve, mindegy hogy narancs vagy vörös csak egy árnyalatnyi a különbség. Ez az egész csak egy cirkusz és tényleg csak az elmúlt időszakot fogja legalizálni...a politikai, gazdasági bűncselekmények pedig elévülnek. Amig a jogfolytonosság nem áll helyre addig ez az ún. politika a vicc kategórigiájába tartozik, a résztvevők mondanivalója pedig egyenő azzal hogy: bla bla bla bla... (hozzászólás fórumból)


A cigánykérdéssel talált újra
 egymásra Orbán és Soros  

Soros megerősítette korábbi bejelentését, mely szerint egymillió dollárral kívánja segíteni a magyarországi vörösiszap-katasztrófa utáni kármentést, valamint felajánlotta segítségét a kormány által is szorgalmazott uniós romaprogramhoz. Soros és Orbán ismeretsége huszonöt éves múltra tekint vissza. (origo, részlet és kép)

TISZTÁZZUK A FOGALMAKAT

Három fogalmat kell tisztázni, melyet mindenkinek illik tudnia: a Törvény, a Jog és az Alkotmány fogalmát és hierarhiáját :


1 Minden REND alapja a TÖRVÉNY, mely csak az IGAZSÁGOT szolgálhatja!
2 Jognak csak az tekinthető, mely a TÖRVÉNYT szolgálja!
3 Alkotmánynak nevezik azon jogszabály gyűjteményt, ami a Törvényt szolgálja.


Akkor nézzük a TÖRVÉNY eredetét, ami a hierarhia csúcsán áll minden esetben. Törvénynek csak a Teremtő Isten ''használati utasításait'' nevezhetjük. A világon a REND csak ezzel tartható fenn, hiszen az IGAZSÁG az alapja, az Isteni és emberi igazságosságot szolgálja.
A JOG az Ige szóból származik - csak a Törvényt szolgálhatja -, amit emberek fogalmazhatnak meg, de csak azok számára, akik TUDJÁK a TÖRVÉNYT, annak feladatát és lényeglátók. Azaz a Teremtő Isten szolgálatában állnak. Ezen embereket nevezik szakrális (beavatott) embereknek.
ALKOTMÁNY-nak viszont csak azon jogszabály-gyűjtemény nevezhető, mely a Törvényt szolgálja.
Mindebből világosan kiderül, hogy azok, akik nem felelnek meg a fenti kitételeknek, azok nem vehetnek részt az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS EGYIK FÁZISÁBAN SEM!
Jelenleg a világon azért áll minden a feje tetején, mert alkalmatlan, idióta (istentelen), önjelölt törpikék futószalagon gyártják a magántákolmányukat (áltörvényeket, melyeket Jézus a törvény nevezetű bálványnak nevezett) és terrorral próbálják fenntartani. Az ideiglenes ''sikert'' hatalmas bukás követi, melyet János Jelenéseiből jól ismerhetünk. Csak az utolsó csapásokat említve:
2010 : sátánfattyak (nemzetköziek) teljes megszégyenítése a nemzetek fiai előtt. Lebuknak mind, semmi sem marad titokban, nevén lesznek nevezve.
2011 : megkezdődik a bűnösök TÖRVÉNYES ítélete.
2012 : a Törvényes Rend helyreáll.
(1hozzászólás)