2010. november 3., szerda

NOVEMBER 3 – HITLER ALATT VOLT SZÓLÁSSZABADSÁG

CIONISTA GESTAPÓ
 LECSAPOTT 
Az akcióban a rendőrség 270 munkatársa vett részt, akik 10 szövetségi tartományban tartottak házkutatást a gyanúsítottak, 17 férfi és 6 nő, otthonában. A világhálón a nap 24 órájában hallgatható Widerstand Radióban (Ellenállás rádió) közölt kommentárok, vélemények, valamint a rasszista tartalmú zeneszámok sugárzása miatt egyebek mellett népuszítás gyanújával indított vizsgálatot a koblenzi főügyészség az őrizetbe vett személyek ellen. (MTI, részlet) Kép: a III. Birodalomban nem kellett ellenállni

NEKÜNK IS VAN ÁM RÁDIÓNK
HALLGASSA A
H U N S Z K Í T A   R Á D I Ó T
(érdemes!)
A vörösgyilkosok magyarellenes népirtásáról volt szó e sorok írásakor. 1956 óta 500 ezer magyar tünt el, ismeretlen gyilkosságok miatt, Terror Háza adatai szerint.


BISZKU BÉLA ÁRTATLAN?
A MAGYAROK A BŰNÖSÖK?
Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője közleményében azt írta: "az emberiség elleni bűncselekmények miatt B. Béla és társai ellen tett beadványt, benne az előre kitervelten, több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt tett feljelentést a Fővárosi Főügyészség elutasította". Mint hozzátette, a feljelentő beadványában azt kérte, hogy rendeljenek el nyomozást az „1956-os megtorlásokat irányító személyek”, köztük B. Béla akkori belügyminiszter ellen emberiesség elleni bűncselekmények, különösen politikai okból üldözés, emberölés és más embertelen cselekedetek miatt". A szóvivő rámutatott arra: a hazai jog rendelkezése szerint a feljelentésben megjelölt cselekményt (előre kitervelten, több emberen elkövetett emberölés bűntette) az elkövetéskor hatályban lévő jogszabályok szerint kell elbírálni. Ennek rendelkezései szerint azonban e bűncselekmény miatt - elévülés okán - eljárás már nem indítható. Az ügyészi határozat indokolásában kifejtik továbbá, hogy "a feljelentésben megjelölt cselekmények nem minősíthetők a vonatkozó nemzetközi dokumentumok szerint emberiség elleni bűntettnek, így a feljelentett személyek nemzetközi szokásjog alapján történő felelősségre vonására nincs lehetőség" - áll a közleményben. Más bűntettre hivatkozva augusztus 6-án a Jobbik is feljelentette Biszku Bélát, a Kádár-rendszer 1957 és 1961 közötti belügyminiszterét, az akkori állampárt, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának titkárát. Véleményük szerint "Biszku Béla bűncselekményt követett el azzal, hogy a Duna Televízióban ellenforradalomnak minősítette az 1956-os forradalmat, valamint igazságosnak és jogszerűnek tüntette fel a megtorlások idején lefolytatott koncepciós büntetőeljárásokat, így a meghozott halálos ítéleteket is". A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ezután az egykori belügyminiszter televíziós nyilatkozata miatt, illetve a nemzetiszocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása bűntett elkövetésének gyanújával elrendelte a nyomozást. (MTI, részlet)
CIONISTA ÜGYÉSZSÉG LOGIKÁJA
Mivel Biszku Béla zsidókommunista, így őrá a hazai és nemzetközi törvények nem érvényesek. Ha Biszku mondjuk magyar lett volna és zsidókat akasztatott volna 1956-1959-ig, akkor még a nemzetközi jog szerint is fasiszta bűnös lenne és legalább életfogytiglant kapna, mivel nincs nálunk halálbüntetés, a tömeggyilkosok számára. Ez a liberális demokrácia erölcsi felfogása.