2010. november 4., csütörtök

NOVEMBER 4 – ÜZENTEK A CIONISTA ÜGYÉSZEK

CIONISTA ÜGYÉSZSÉG POLITIKAI UTASÍTÁS NÉLKÜL IS TUDTA A DOLGÁT
1956-ben a szovjetek hadüzenet nélküli háborút viseltek ellenünk. Ezt nem mi mondjuk, hanem a rádió mondta a déli hírekben. Mai nepig sem történt a szovjet utódállamnál a kártérítés követelése. Csak emlékeztetünk arra, hogy 1941-ben Magyarország TELJESEN JOGOSAN VISELT HÁBORÚT A SZOVJETUNIÓ ELLEN. Hiszen a nemzetközi zsidóbolsevizmustól szerettük volna megóvni hazánkat, s a háború után olyan kártérítést és országkirablást végeztek rajtunk az oroszok, ami egyedüli volt a világban és arról nem is beszélve, hogy közel 400 ezer magyar rabszolgát dolgoztattak jó egy évtizedig a SZU-ban.
 1956-ban az oroszok a hazai zsidórendszer védelmében folytattak háborút ellenünk,
 s azok a gyilkos férgek, akik a szovjetek oldalán voltak, azok ma is dőzsölnek és magas nyugdíjakat élveznek az Orbán-kormány miatt. Mi az, hogy elévültek a háborús bűnök? Biszku a szovjetek érdekében gyilkoltatta a magyarok százait! Persze a cionrádió most nem adja le azokat a felvételeket amikor Biszku habzó szájjal üvöltötte annak idején, hogy több "ellenforradalmárt" kéne fölakasztani.
Alkotmánybíróság 1993. évi, 53/1993. (X.13.) határozata pontosan megadja ez ügyben az útmutatást:
„Az 1993. februárjában született törvény szerint az 1956-os forradalom idején elkövetett meghatározott bűncselekmények, nevezetesen az 1945. évi VII. törvényben (illetve a törvény által törvényerőre emelt ME rendeletekben) meghatározott háborús és népellenes bűncselekmények, nem évülnek el. Továbbá, az 1956-os forradalom idején elkövetett meghatározott bűncselekmények, nevezetesen az 1949-es genfi egyezményekben (a hadifoglyokkal való bánásmódra vonatkozó egyezményben, illetve a polgári lakosság háború idején való védelmére vonatkozó egyezményben) súlyos jogsértésként meghatározott cselekmények, nem évülnek el”.