2009. július 10., péntek

JÚLIUS 10 - MAGYARVERÉSRE ADTA KI A PARANCSOT





Dr. Házi István (bűnügyi főigazgató, az országos főkapitány helyettese)



Házi adta ki a parancsot a július 4-i magyarverésre és gáztámadásra írásban. Dr. Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter, az országos rendőrfőkapitány javaslatára, 2008. május 16-i hatállyal az ORFK Bűnügyi Főigazgatójává nevezte ki dr. Házi István rendőr dandártábornokot.
LIBATOLVAJ KITÜNTETTE AZ ÁVÓSOKAT

A Parlament Nándorfehérvár termében rendezett rövid eseményen a miniszterelnök kijelentette: „Köszönet illeti önöket és parancsnokaikat azért a munkáért, amelyet a rend fenntartása, Budapest és az ország többségének nyugalma érdekében végeztek.” Bajnai hozzátette: „...az állampolgárok joggal várják az államtól Magyarország minden részén, a legkisebb településen, vagy éppen egy nagyvárosban, hogy szavatolja a biztonságot, tegyen meg mindent a rend védelme érdekében. Célunk, hogy a törvénytisztelő állampolgároknak ne lehessen oka a félelemre, sem származásuk, sem bizonyos csoportok megfélemlítő magatartása miatt.” A kormány célja az is, hogy a bűnelkövetőkkel szemben kellő szigorral, de minden esetben a törvényi előírások szerint lépjen fel a hatóság, a jogszabályokat sértők cselekedetüknek megfelelő mértékű, arányos eljárásban részesüljenek – áll a nyilatkozatban. A kormány mindent megtesz a biztonság szavatolása és annak érdekében, hogy végre rend legyen Magyarországon – zárul a kommüniké. (mn,júl.10)

ZSIDÓTÖRVÉNYEK = ÁVÓSTÖRVÉNYEK

A patkányköztársaság szerint szabad a magyart gázzal szembe fújni, ütni, verni, rugni, áramsokkolóval, kardlappal ütlegelni, műanyag kötözővel úgy összekötni a kezet, hogy eláll a vérkeringés és szabad a magyar szemét is kilőni.