2009. július 21., kedd

JÚLIUS 21 - POLITIKAILAG RÉSZREHAJLÓ A LEGFŐBB BÍRÓ








NYÍLT LEVÉL




Dr. Baka András, a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának elnöke részére
Tisztelt Elnök Úr!
Megdöbbenéssel olvastam azon megnyilatkozását, miszerint nem zárja ki elvi lehetőségét a Jobbik feloszlatásának. Ön a HírTV kérdésére, amely a Jobbik feloszlathatóságát tudakolta, úgy nyilatkozott: elméletileg megvan a lehetőség egy párt feloszlatására, de konkrétan nem foglal állást, mert nem szeretne befolyásolni egy esetleges jogi eljárást. Ezzel a kijelentésével Ön azt a képzetet keltette, mintha a Jobbikkal kapcsolatban valamiféle jogi eljárásról vagy annak lehetőségéről tudomása lenne. Kijelentésének a fenti módon való megfogalmazását elfogadhatatlannak tartom, és kíváncsi lennénk az Ön véleményére azzal kapcsolatban, hogy feloszlathatónak tartja-e az ország tönkretételéért felelős SZDSZ-t és MSZP-t vagy éppen a felmerült sorozatos pénzügyi visszaélések miatt az OCÖ-t, esetleg a Mazsihiszt, amely működésével még a hazai zsidóság egy jelentős részében is megütközést kelt. Amennyiben Ön a kijelentését úgy értette, hogy az minden pártra vonatkoztatható, akkor a demokratikus jogállam tekintélyének megőrzése érdekében a nyilvánosság előtt pontosítania kellene azt. Ha viszont kizárólag a Jobbikkal kapcsolatban foglalt állást, ahogy azt a média és ezáltal a közvélemény is értette, akkor véleményem szerint Ön mint a Legfelsőbb Bíróság elnöke durván kilépett a pártatlanság kereteiből, és szégyent hozott arra az intézményre, amelyet a legmagasabb szinten képvisel. A legkevesebb, ami egy ilyen méltatlan helyzetben elvárható, hogy sürgősen bocsánatot kér a Jobbik tagjaitól és attól a közel 430 ezer választópolgártól, akik néhány héttel ezelőtt – élve demokratikus jogaikkal – ezt a pártot találták méltónak arra, hogy őket és ezáltal Magyarországot képviselje az Európai Parlamentben.
Tisztelettel:Vona Gábor,
a Jobbik elnöke

Érdekes Vona kitétele, miszerint a magyarországi zsidóság egy jelentős részénél megütközést kelt a Mazsihisz. Mégis mennyi lehet ez a jelentős rész? 2 %-ék? 3.4 %? 0.2 % ? És honnan tudja mindezt Vona? Milyen szociológiai vagy más felmérésekre alapozva hangoztatja ezt a véleményét, az úgynevezett megütköző zsidókról? Baka nyilatkozata tökéletesen elárulja a politikafüggő bíróságokat, de hogy ez épp egy főbírótól hangzik el, ez még sötétebb képet fest a cionista rendőrállamról. Kép: Baka és Mesterházy Attila (MSZP), akit ha a tévében látok, mindig a Lucifer jut eszembe

BEZZEG AZ OROSZOK EBBEN IS ELŐTTÜNK JÁRNAK

Hogy mennyi lehet a Mazshisz tevékenységén megütközõ zsidók százalékos aránya? Valójában nulla (0) százalék. Viszont számolni kell azokkal, akik hivatalból dörzsölõdnek a gojokhoz, hogy az ellenõrzõ vonalat megtartsák. Mert nagyon régi fogás, hogy csak úgy lehet valakitõl megtudni valamit, ha közel mész hozzá és a nagyon fontos befurakodáshoz is szükséges a körülmetélt farkokat csóválni. Mert hogyan is írja a zsidóság szent könyve?: "Mikor valamely város alá mégy, hogy azt megostromold, békességgel kínáld meg azt. És ha békességgel felel néked, és kaput nyit, akkor az egész nép, amely találtatik abben, adófizetõd legyen és szolgáljon néked." (Mózes V. 20. 10-20)
Putyin cár birodalmában elõrehaladottabb és fõleg tudatosabb szinten kezelik a kérdést. Épp ma síránkozott több cionista lap, hogy Oroszországban törvénybe iktatták, miszerint tilos az egyetemeken külföldrõl meghívott professzorokat alkalmazni. Nem nehéz kitalálni, hogy kik szoktak vendégprofesszorként betolakodni a felsõoktatási intézményekbe, hogy propagandájukkal fertõzzék az ifjuságot. Nem egy prominens orosz értelmiségi jelentette ki, hogy nem lesz több zsidóuralom Oroszországban.
( 1hozzászólás)