2009. július 18., szombat

JÚLIUS 18 – HAIDERT A ZSIDÓK ÖLTÉK MEG



A 10 hónapja megölt – autóbalesetnek álcázott – kiváló politikusról tovább hazudnak a hazai hírekben. Azóta sem tették közzé az osztrák hatóságok, hogy ki volt az a nő, aki megelőzte Haider autóját? Ki jelentette be a rendőrségen a gyilkosságot? Miért nem teszik közzé a tanúk nevét? Miért hallgatnak az ügyről a hivatalos szervek? Bővebben az ügyről itt olvasható:


http://magyaroldal.multiply.com/journal/item/696/696

Saját múzeumot kap a tavaly autóbalesetben elhunyt Jörg Haider jobboldali-populista osztrák politikus, tartományi elöljáró. A karintiai Klagenfurtban berendezett kiállítás a politikus halálának évfordulóján, október 11-én nyílik meg. Haider haláláig állt a déli Karintia tartomány élén. Az életéről szóló tárlat a klagenfurti bányamúzeum helyiségeiben kap helyet, a belépőket öt euróért kínálják majd. A radikális nézeteiről ismertté vált jobboldali politikus tavaly októberben szenvedett végzetes autóbalesetet. Erősen ittas volt, amikor szolgálati járművével a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel megcsúszott, és egy betonkerítésnek ütközött. A kiállításon bemutatott mintegy száz tárgyat Haider özvegye, Claudia bocsátja rendelkezésre. A tárlat első része a Haider család múltját mutatja be a náci korszak idején, többek közt Haider apjának NSDAP pártigazolványa is látható lesz. A további részekben kiállítják egyebek között a politikus gyerekkori mintalovát, amelyet élete végéig megőrzött, sőt az is elképzelhető, hogy szolgálati autójának roncsai szintén közszemlére kerülnek.(MTI,júl.18)

Persze Haider nem volt ittas és nem is hajtott gyorsabban az előírtnál, hiszen egy jól ismert úton haladt éjszaka, ahol már nagyon sokszor járt. Minden egyes fotó a roncs kocsiról hamisítvány. Maga az autógyár is cáfolta rögtön a baleset után, hogy ilyen korszerű kocsinak ilyen sérülései legyenek. Az igazság idővel kiderül és meg lesznek a gyilkosok is. Kép: Haider mögött az özvegye