2009. július 31., péntek

JÚLIUS 31 - ÍZLÉSTERROR MINDENÜTT


RÁDIÓS BUZIPROPAGANDA


„El kell fogadni, ha tetszik, ha nem” - így üvöltötte a cionrádió 17.50-kor a buzik élettársi kapcsolatát, amit hivatalosan köttöttek meg, majd az egyik buzi is nyilatkozott, miszerint ennek „természetesnek kéne lenni”, mármint annak, hogy ezt vegye némán tudomásul a magyar társadalom. Szeptember eljén nagyszabású buzitüntetés csinálnak a Bűnös Városban, hogy az őszi provokációsorozatot állami támogatással megkezdjék. A menet élén annak a többszáz „képviselőnek” kéne menetelni, akik ezt a förtelmes buzitörvényt meghozták. Egyelőre még a magyar anyakönyvvezetők isszák meg a levét ennek az őrült ötletnek, mert kötelezően betanították nekik a buzik szövegét és szótárát, amit használniuk kell. Kép: az egybekelteket videókon is terjesztik
Még emlékezünk a tévékből a pityergő buzi államtitkárra. Vajon most hol boldogítja a magyar népgazdaságot?

EGYMILLIÓ DOLLÁRT

DOBOTT KI AZ ÁLLAM

VÁLSÁG IDEJÉN

A BKV amely mostanában elhíresült a százmilliós pénzosztogatásokról, nos ők is támogatták a zsidó Capa fércműveinek a kiállítását, jelentette be a tévében a BKV zsidó szóvivője (képen).

CAPA SOHA NEM VOLT MAGYAR
SEMMI KÖZE A MAGYAR KULTÚRÁHOZ



A világhírű magyar származású fotográfus, Robert Capa képeit tartalmazó, nemrég Magyarországra került gyűjteményből nyílt kiállítás csütörtökön este a budapesti Ludwig Múzeumban. "Hazatért a magyar kultúra egy kiemelkedő szereplőjének egy kiemelkedő gyűjteménye, mondhatnám a magyar kultúra (...) egy darabja tért haza" - fogalmazott a megnyitó ünnepségen Bajnai Gordon miniszterelnök. A tárlatot a kormányfővel együtt megnyitó Hiller István oktatási és kulturális miniszter azt hangsúlyozta, hogy ennyi Capa-képet és ezeket a fotókat A Magyar Nemzeti Múzeum a kormány 300 millió forintos támogatásával fél évvel ezelőtt vásárolta meg a Capa-hagyatékot gondozó New York-i International Center of Photographytól (ICP) a több mint ezer darabos gyűjteményt, melynek gerincét 937 darab mesterkópia jelenti. Ezek közül 206-ot láthat a közönség - néhány más alkotással együtt - a tárlaton, amely kronologikus sorrendben követi az 1954-ben elhunyt fotográfus karrierjének meghatározó állomásait. (168ÓRA,részlet)
Egyébként Capa is csaló volt, mert leghíresebb háborús képe, nem ott és nem úgy készült ahogy hirdetik, bizonyították be a spanyol lapok.