2009. július 12., vasárnap

JÚLIUS 12 – HAMIS HÍRESZTELÉS

Úgy tünik, hogy a Jobbik most azt találta ki, hogy tudomásul veszi a cion-bíróság döntését és a Magyar Gárdájuk nem bejegyzett egyesületként hanem mozgalomként működik tovább. Ha ezt már 2007-ben is így kezdték volna, akkor semmi cirkusz nem lett volna a gárdával, ugyanis a sajtó azért támadta mindig a gárdát, hogy ellentmondás van az egyesület jogi céljai és a gárda tettei között. Most viszont mozgalomként szabadon, minden kötöttség nálkül működhetnek. Kérdés, hogy milyen célokat, feladatokat vállalnak fel?

TELJESEN HAMIS A CIONISTA HÍRESZETELÉS

A hírekben napok óta azt hazudják, hogy aki a régi gárdának a tagjai bűncselekményt követnek el, ha az új mozgalmi gárdában résztvesznek. Ezzel vezetik félre a közvéleményt. Ugyanis mozgalmat bárki csinálhat, bármilyen egyenruhában és bármilyen közterületen tömegesen megjelenhetnek.

RENDŐRSÉGI HAZUGSÁG

A legnagyobb aljasságokat és törvénysértéseket a rendőrség követi el, amikor azt hazudják, hogy engedélyezni kell az utcai tüntetéseket. Nem kell engedélyezni! A törvény csak annyit mond, hogy be kell jelenteni a rendőrségen és a törvény szerint ezeket a rendőrségnek semmilyen ál-okok miatt nem tilthatja be. A tömegtiltakozás a politikai véleménynyilvánítás része.

Tehát először a rendőrség vezetőit kéne a vádlottak padjára ültetni és ez az ügyészség kötelessége lenne.