2009. július 28., kedd

JÚLIUS 28 – JELLEGZETES NEVŰ FÜRDŐVEZETŐK


Ma reggel a cionszócsőben (Emeregggyyy) épületes beszégetés hangzott el a fürdő szóvivője és a rádió kérdezője között. A marketingigazgató (képen)... - undorodunk az idegen szavaktól, de hát szöveghűnek kell lennünk- elismerte azt a rádió kérdésére – napokkal a haláleset után -, hogy „nem volt rögzítve” az a csatornafedél, ahová az ártatlan kisgyerek beesett és halálra szabdalta a gép. Mi az, hogy nem volt rögzítve? Ez is egy piszok, kozmetikázó meghatározás. Magyarul: a csatornafedél nyitva volt. A rádió kihúzta a nyilatkozóból, hogy ezt a súlyos szabálytalanságot, már a baleset előtt 4 nappal korábban is tudták. A fürdő szerelői azért nem javították meg, mert ehhez külföldi segítség kellett volna, hiszen a berendezés külföldi volt. Kiderül a nylatkozatból, hogy bár tudták a vezetők hogy rossz a csatornafedél, mégsem zárták be a fürdőnek ezt a részét. Bár a nyilatkozó elismerte hogy más alkalmakkor, ha valami nincs rendben, akkor azt a részt le szokták zárni. A rádió azt tudakolta, hogy nem- e pénzbevétel miatt hagyták, hogy a hibás részleget használják a fürdőzők. Továbbá kiderült az a döbbenetes dolog, hogy ezt az egész csatornafedelet csak akkor ellenőrizték utoljára, amikor megnyitották a fürdőt. A nyilatkozónak eszébe sem jutott a rádió nyilvánossága előtt részvétét kifejezni a szülőknek és eszébe sem jutott fölajánlani összeget a pótolhatatlan veszteségük miatt. Ezt is a rádió húzta ki a nyilatkozó Kelecsényi Ágnesből. Állítólag peren kívül akarják „kifizetni” őket.
Pedig ez a súlyos ügy pert kiván. Ez országos botrány.

Egy néhány tízezer forintos biztosító berendezéssel elkerülhető lett volna a gyermekéletet követelő Aquaworldben történt hétvégi baleset - mondta az Info Rádiónak az élménypark technikai berendezéseit jelenleg átvizsgáló ÉMI-TÜV SÜD Kft. ügyvezetője. Az élményparkban nem volt ilyen berendezés.
(inforadio)

Most pedig nézzük meg a fürdővezetés neveit és a cég ismertetését.

Ramada Resort – Aquaworld Budapest komplexum beruházója az Interestate Ingatlanfejlesztő Zrt., amely csaknem két évtizede foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. A fejlesztési körzetek felértékelődését ösztönző lakókert- és üzletépítéseket, zöldmezős beruházásokat követően az Aquaworld Budapest élményközpont európai léptékű fejlesztésével korábbi tapasztalatait kamatoztatja egy új dimenzióban. A projekttel a cég a jövő húzóágazatának számító wellness-szolgáltatások piacán vállal jelentős, immár nemzetközi szerepet, és egyúttal hozzájárul Budapest turisztikai vonzerejének, versenyképességének növeléséhez is. A létesítmény üzemeltetését a 2006-ban alapított Aquaworld Hotel és Élményfürdő Zrt. végzi. Az üzemeltető és a beruházó társaság tulajdonosi összetétele azonos: belföldi és külföldi cégek valamint belföldi magánszemélyek a részvényesek. A szállodát és az élményfürdőt az üzemeltető társaság szakmai menedzsmentje irányítja, a komplexum közel 350 embernek biztosít munkalehetőséget. A szálloda franchise szerződést kötött a Wyndham Hotel Group tulajdonában lévő Ramada International szállodalánccal, amely hat kontinens több mint 100 országában 6300 szállodával rendelkezik. A szálloda a Ramada Resort brandhez tartozik; az üzemeltető „négycsillag superior” kategóriába sorolta. A nemzetközi szállodalánci tagság megkönnyíti a márka-építést, a nemzetközi foglalási rendszerekkel való közvetlen kapcsolat pedig komoly előnyt jelent az értékesítés terén. Az élményfürdő saját márkát hozott létre „Aquaworld – Vízibirodalom” néven, amely tekintetbe veszi a nemzetközi példákat és tapasztalatokat, de önálló elképzeléseket is tartalmaz.
Pfandler Katalin elnök-igazgató (képen)
Fischer György szallodaigazgató
Kelecsényi Ágnes marketing és értékesítési igazgató
Teleki Tamás bankett és éttermi igazgató
Nagy Tamás műszaki igazgató
Szüsz Tamás élményfürdő-igazgató
Kertész Tímea gazdasági igazgató
Értékesítés és Marketing
Henyecz Krisztina marketing és PR menedzser
Potimkova Oleszja kelet-európai kapcsolatok igazgatója
Keresztes Krisztina értékesítési menedzser
Kiss Ádám értékesítési menedzser
Németh Ágnes
értékesítési menedzser
Stier Andrea
értékesítési menedzser
Székely Ramóna értékesítési menedzser
Szepesi Mónika
értékesítési menedzser
Eleöd Orsolya
értékesítési asszisztens



Kép: Kelecsényi












Kép: Pfandler









HÁNY FORINTTAL AKARJÁK

A SZÜLŐK ÖRÖK

VESZTESÉGÉT KIFIZETNI?


A gazdasági világválság terjedő hullámaival egy időben, tavaly decemberben nyitotta meg kapuit az Ramada Resort - Aquaworld Hotel és Vizibirodalom Újpest határában. A 18 milliárdos beruházás nyolcvan százalékát euró alapú hitelből finanszírozta az ingatlanfejlesztő Interestate Zrt. „Nem őrlődünk, hogy most mihez kezdjünk. Ha el kell veszítenünk, már akkor is létrehoztuk és fennmarad. De természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk a megtérülés érdekében” – mondta el kérdésünkre a társaság elnöke, egyik tulajdonosa Pfandler Katalin. (képen) (168 ÓRA ,2009,jan.29)
Pfandler Katalin (45) közgazdász végzettségű, 20 éve ingatlanfejlesztési területen dolgozik. Az Interestate Zrt. és az Aquaworld Zrt. elnök-igazgatója, a Magyar Ingatlanszövetség alelnöke, a Magyar Lakásépítők Országos Szövetségének társelnöke. (2007, HVG)