2009. július 14., kedd

JÚLIUS 14 - ZSIDÓK NYILAI

A mai hatalmat bitorlók ugyanazt teszik mint a Vörös Manó (Rákosi) és ávós bandája. Ha nincs ellenség, akkor majd csinálunk...Nos, bennünket magyarokat tettek meg ellenséggé.

DRASKOVICS-SZILVÁSY NYILAI

Az egyelőre csak a kormányzati propagandában létező Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg újabb négy tagját fogták el a hvg.hu értesülése szerint. Az internetes portál úgy tudja, a rendőrség kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását. Az újabb elfogásokról a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, Fazekas Géza az MNO-nak csak annyit mondott, hogy délután közleményt adnak ki az ügyről a sajtó számára. Fazekas biztos abban, hogy az ügyről a főügyészség ma semmilyen információt sem adott senkinek. Az igazságügyi miniszter által politikai terrorsejtnek minősített szerveződés másik négy tagját április elején vették őrizetbe a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai, a gyanú szerint az egyik szocialista országgyűlési képviselő, Ecsődi László házát akarták felrobbantani. Hármójuk ellen robbanóanyaggal való visszaélés miatt indult eljárás. Az akció kitervelőjét viszont terrorcselekmény és emberölés előkészületével gyanúsították meg. Májusban elfogtak egy ötödik férfit is. A hírek szerint az egyik gyanúsított tett terhelő vallomást Budaházy Györgyre, akit június közepén helyeztek előzetes letartóztatásba robbanóanyaggal való visszaélés, terrorcselekmény és kétrendbeli emberölés előkészületének gyanújával. Budaházyt később a szombathelyi „szuperbörtönbe” szállították. Az ügyészség egyébként nem erősítette meg, hogy a gyanúsítottak a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg tagjainak vallották volna magukat. (hírTV, MNO)
HÍRMAGYARÁZAT
Az egész téma a zsidó rémhírterjesztés és fenyegetés részét képezi. Mindenről beszélnek, csak az állítólagos tettesek kilétét titkolják el, képeket nem közölnek. Az egész kitaláció csak azért kell, hogy Budaházy Gyurin elverjék a port.