2009. július 9., csütörtök

JÚLIUS 9 - NYÁRI ZSIDÓKACSA

HÁNY ZSIDÓ VAN MAGYARORSZÁGON?

A Libatolvaj kormányfő bokros teendői mellett még arra is szakított időt, hogy ilyen nevetséges ügyekkel hozakodjon elő, mint ami alább olvasható.

Bajnai Gordon kormányfő felkérte az igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy tájékozódjon a budapesti Dohány utcában megvert zsidó férfi ügyében. A rendőrség közösség tagja elleni erőszak miatt nyomoz. Bajnai Gordon miniszterelnök felkérte Draskovics Tibor igazságügyi minisztert, hogy vizsgálja ki a Dohány utcában megvert zsidó férfi ügyének körülményeit, tájékozódjon a történtekről, és tegyen javaslatokat, mit lehet tenni a hasonló helyzetek elkerülése érdekében - közölte a kormányszóvivő, Szollár Domokos a csütörtöki tájékoztatón. A miniszter feladata az is, hogy megnézze, milyen ütemben zajlik a vizsgálat. Az országban senkit nem érhet inzultus, sérelem a származása vagy a vallása miatt - tette hozzá a kormányszóvivő. A 27 éves férfira június 30-án éjjel támadott rá három ember a VII. kerületi Dohány utcában. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija úgy tudja, a férfit hazáig kísérték a támadók, és a kapualjban szólították meg. Azt kérdezték tőle, hogy zsidó-e, és az igen válasz után megverték - mondta a rabbi. A megvert férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett. A rendőrség közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást. A büntető törvénykönyv szerint ilyen bűntettet az követ el, aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása miatt bántalmaz, illetőleg erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön. A közösség tagja elleni erőszak öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az [origo] megkereste az esetre vonatkozó kérdéseivel a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ahol későbbre ígértek választ. Az EMIH a történtek miatt levélben fordult Bajnai Gordon miniszterelnökhöz. Szerintük megszaporodtak az utóbbi időben a roma- és a zsidóellenes atrocitások. Azt kérték a kormányfőtől: intézkedjen, hogy a közbiztonság minél hamarabb helyreálljon és az erőszakot alkalmazók ne érezzék, hogy bármit megtehetnek. Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának fideszes elnöke szerdán felszólította az illetékes rendőrfőkapitányt, hogy tegyen meg mindent az eset tisztázására, és az ilyen cselekmények megakadályozására. Balog közölte: szerda délután beszélt Köves Slomóval, és a rabbi elmondta neki, hogy régóta kérik a rendőrséget, zsinagógájuk környékén növeljék a rendőri jelenlétet, de eddig nem kaptak pozitív választ felvetésükre. (ORIGO kacsája, MTI után,júl.9)
VÉLEMÉNYÜNK A NYÁRI ZSIDÓKACSÁRÓL

1 Úgy látszik a Patkány-Köztársaságban nem tudja a kötelességét a belügyminiszter és a Libatolvaj kormányfőnek kell arra figyelmeztetni, hogy mit tegyen. Jól nézünk ki...Mégsincs jogállam?

2 Hogy is van ez? Egy miniszternek kell nyomoznia ahhoz, hogy egy zsidót állítólag megvertek? A rendőrség miért nem nyomoz? Vagy egy zsidó az egy olyan természetfölötti lény, hogy közönséges rendőr nem is nyomozhat utána? Csak miniszter?

3 Tehát semmi bizonyíték nincs arra – se fénykép, se rendőri jelentés - , hogy valóban megtörtént- e ez az eset, de már kiadták a miniszternek az ukázt, hogy meg kell szigorítani a törvényeket. Persze a magyarok ellen. A zsidókra ez nem érvényes, mert ők törvényen kívül állnak.

4 Libatolvaj kormányát teljesen fölizgatta ez a zsidó mese, de az hogy pár nappal előtte több száz magyart véresre vertek és gázzal közelről lefújtak, az nem érdekli őket. Ők magyarok. Ők a kiirtandók listáján vannak, s tesznek is ennek érdekében.

5 Miért nem mutatják a mocskos képét ennek a zsidónak? Hol van ilyenkor a Blikk, az összes zsidó szennylap? A szennytévék? Az RTL? Akik azonnal ugranak, ha valami szenzációs dolog történik, vagy amiből hírt lehet csinálni. Most mind csöndben vannak. Még a buzgómócsing Magyar Nemzet sem találgat és nem lohol utána, hogy ki lehetett ez a zsidó "áldozat"?

6 Most érdekes a származás? Hogyhogy? Honnan veszik hogy zsidó volt? Azért, mert a Dohány utcát hozták szóba? Pedig azon környéken legalább annyi magyar is lakik mint zsidó. A buzgó hivatalnokok miért nem azon ügyködnek, hogy olyan népszámlálás legyen Magyarországon (2011-ben), amikor KÖTELEZŐ LESZ BEVALLANI MINDENKINEK A SZÁRMAZÁSÁT. Hogy ne legyenek csalások, visszaélések származásra való hivatkozás ürügyén. Tudjuk meg végre, hogy hány élősködő van nálunk....

7 – A hírben az áll, hogy a rendőrség „közösség tagja elleni” támadás miatt indított nyomozást. Mi az hogy közösség? A magyar talán nem közösség Magyarországon? Hiszen mi vagyunk a legnagyobb nemzeti közösség. Amikor az ávós söpredék vertre a magyarokat és gázzal fújta le őket, akkor nem közösség ellen tették ezt?

8 – Ha van ellenszenves, nyálkás figura, akkor ez a fideszes Balogh Zoltán az. Rögtön elrohant a rabbi fenekét nyalni. Mit is várhatnánk egy fideszestől....

Nem szokásunk jósolni, de ez a kitalált ügy nevetségbe fog fulladni, mert előre tudható, hogy tettes vagy tettesek nem lesznek, mert az egész egy pihentagyú zsidónak az agyszüleménye volt. A gárdaverés utánra időzítve. Képpel sem szolgálhatunk, hiszen nincs áldozat, nincs tettes. Csak magyargyalázás van.