2009. július 24., péntek

JÚLIUS 24 - DRASKOVICS HAZUGSÁGAI ÉS RÁGALMAI


Ma este azt lehetett megtudni a Hír-TV-ből, hogy a Magyarok Nyilai egy "titkos szervezet. Ha titkos és a rendőrség leleplezte őket, akkor miért nem hozzák nyilvánosságra, hogy :


Hol szervezték?

Kik szervezték?

Kik voltak a tagjai?

Milyen jogállása volt a nemlétező szervezetnek?

Miért nem tesznek közzé képeket erről a "tikos" szervezetről?
Talán azért nem, mert a szervezet neve csak a rendőrségi agyakban született meg?

Ugyanakkor börtönben, rabláncon sínylődő magyar hazafit, Budaházy Györgyöt azzal vádolják, hogy "ő volt ennek a titkos szevezetnek a vezetője".
Hoppá! Hogy is van ez? Budaházy Gyuri nem titkos, bujkáló személy volt, hanem minden tettét a legnagyobb nyilánosság előtt követte el és semmilyen bűncselekményt nem követett el. Rádióműsora is nyilvános volt évekig. Akkor nem jutott eszébe a redőrségnek ezt a mesét kitalálni?
A mai hírekből az is kiderül, hogy nemcsak a szervezet volt titkos, hanem a letartóztatott személyek is azok, akiknek immár hónapok óta sem a nevét, sem a képét nem közlik. Vajon miért? Mi megmondjuk a választ. Azért, mert teljesen ártatlan magyarokat vádolnak ezzel.
Draskovics miért nem a valóban titkos bűnöző lovagrendeket, titkos szektákat, titkos klubokat és zsidószabadkőműves szervezeteket üldözi?

Kép: ávósrendőrök akcióban a magyar ellen