2009. július 28., kedd

JÚLIUS 28 - BŰNÖZŐ RABBIK BILINCSBEN

NEM VOLT TÉMA A HAZAI
ÉS KÜLFÖLDI SAJTÓBAN
A BILINCSES RABBIK RABLÁSAI


A hazai tévékben mutatták elég részletesen azokat a képeket, ahogy az FBI nyomozók bilincsben terelgetik az amerikai zsidókat és elmondták, hogy sok évig nyomoztak utánuk mire lebuktak. Bűneiknek olyan széles a skálája, hogy fel sem tudjuk sorolni. A hazai cionsajtónak ez nem volt vezető hír, nem csámcsogtak rajta, hanem azonnal a süllyesztőbe dobták, mint egy apró bakit.

Általában szűkszavúan közölték vagy teljesen elhallgatták a cionista lapok a New Jersey-ben kirobbant korrupciós botrányt. Szerdán tartottak egy nagy razziát New Jersey-ben és letartóztattak tucatnyi gyanúsítottat, akik között van polgármester és hat rabbi is. A gyanúsítottak egy bűnözõ hálózathoz tartoztak, mely az USA és Izrael között működött. A vádpontok között zsarolás, csalás és emberi szervekkel való tiltott kereskedelem áll. Különös figyelmet érdemel a New Jersey-i rabbi Levy Izhak Rosenbaum, aki tíz éve folytatott tiltott kereskedelmet emberi szervekkel. Egy veséért fizettek 10.000 dollárt és 160.000-ért adták tovább. Szegény és rászorúló személyeket beszéltek rá, hogy adják el veséjüket. És itt el kell gondolkozni azon, hogy ugyan hány személy tünt el a szegényebb negyedekbõl, akiket aztán a kutya sem keresett. A nemrégen bemutatott török film a Farkasok völgye is felvillantott néhány képsort, ahogy az iraki háború alatt legyilkolt irakiak szerveit postázták Izraelbe. A zsidók vallása tiltja zsidók testébõl kioperálni szerveiket, de nem tiltja a gojok testét felhasználni. Az eset kapcsán gondoljunk Solymosi Eszterre! (1 hozzászólás) Kép:rabbik rabláncon

A Farkasok völgye című realista filmet, az iraki borzalmakról, kishazánkban nem vetítették. A zsidó forgalmazók úgy gondolták, hogy erről a témáról a magyaroknak semmit sem kell tudni, hiszen a naponta gyömöszölt holomesékből már amúgy is beteltek a magyarok és undort éreznek minden iránt ami a zsidóbűnözéssel kapcsolatos.