2009. július 17., péntek

JÚLIUS 17 - CIONISTA RENDŐRÁLLAM TŰRHETETLEN

Rendőrállam


Azt nyilatkozta a Népszabadságnak Draskovics Tibor tüntetés-végrehajtási miniszter, hogy igen fontos volna a rendőrség reagáló képességének javítása. A Magyar Hírlap üdvözli Draskovics miniszter nagy ívű reformgondolatát, mi is felfigyeltünk már a jelenségre. Nemrégiben például egy hullarészeg olaszliszkai cigány lefegyverezte a vele farkasszemet néző józan rendőrt, akinek mindösszesen három társa nézelődött tátott szájjal, ahelyett, hogy célzott lövésekkel megfékezte volna a randalírozót.(...) Olyan is előfordult már, hogy a putriba kiküldött egyenruhások ijedtükben magukra zárták az autót, ott kuksoltak, remegtek, lassú reagáló képességgel várták, hogy elmúljon a vész, és végre elpucolhassanak. Elemében van azonban a bátor magyar rendőrség, amikor nagymamákra és gyerekekre kell támadni lóhátról. Akkor nincsen remegés, nincsen tátott száj, olyankor csak elemi gyűlölet létezik azok iránt, akik nem akciófilmekből szerezték alapműveltségüket, s akiket rossz kommunista szemináriumi szöveggel nem lehet ráuszítani honfitársaikra.(...) Aztán jött a rendszerváltozás és vele az új érzés: 2006. október 23-ig kellemesen semleges érzéseket tápláltam a rendfenntartók iránt. Az Astoriánál levezényelt lovasroham és szemkilövés óta azonban ez a rendőrség nem az én rendőrségem, semmi közöm hozzájuk, nem várok és nem kérek tőlük védelmet. Megértettem és elfogadtam, hogy bármilyen baj ér, csak magamra és a barátaimra számíthatok. A magyar rendőrségnek nem pusztán folt esett a becsületén, de magát a becsületét vesztette el sorozatos brutalitásával, és a kormány kézi vezérléses utasításainak szolgai végrehajtásával. Ha én rendőr volnék, valószínűleg leszerelnék, leadnám az egyenruhát és a fegyvert, mert nem lennék hajlandó békés magyarokat ütni-verni. Olyan magyarokat, akik mellesleg éppen úgy nyomorognak a fizetésükből, mint én, miközben a lovasrohamra milliárdos gazemberek adják ki a parancsot. (…) Ehhez persze el kell képzelnünk Draskovics Tibor jezsuita mosolyát, amint a beszélgetést lezárva még jól megfenyegeti a magyar társadalmat, hogy tudniillik a gárdaügyre "a jogállam válasza példátlan lesz", valamint "az összes lehetséges eszköz és szankció következetes alkalmazásával ki fogja kényszeríteni a törvényes rend helyreállítását, fenntartását". Dehogy kényszerítitek ki, Draskovics miniszter. Örüljetek, ha időben elhordhatjátok az irhátokat a teljes vagyonelkobzás és a börtönbüntetés elől. Egyre többen kívánják ebben az országban, hogy Draskovics miniszter és baráti köre a továbbiakban a rács túloldalán, esetleg örökös száműzetésben elmélkedjék a rendőrségi reformról. Tudja ezt Draskovics is, azért menekül előre, azért fenyegetőzik. (...) Mi több: egyértelmű a helyzet. Vannak ők, és vagyunk mi. Akárcsak 1956-ban. Ma is történelmi idő van.(Szentesi Zöldi László magyarhirlap.hu)

Örülünk, hogy a cionista Fidesz támogatását élvező zsidólapnál, a Magyar Hírlapnál is fölfedezték a rendőrállam bűnözéseit, de ezzel Széles Gábor (többszörös gyártulajdonos, MH és ECHO-TV tulajdonos) lapja eléggé elkésett, mert mi ezt már 1990-ben is kimonduk, ugyanis a rendőrbűnözés, magyarverés, magyarüldözés már akkor megkezdödött. Azzal kezdte ez a zsidócsürhe, hogy 1991-ben amikor a Magyarok Nemzeti Szövetsége közadakozásból székelykaput állított az 1945-től és 1956-tól kivégzett és elkapart töb ezer MAGYAR MÁRTÍR emlékére, a rákoskeresztúri köztemető 298-as parcellájába, akkor az MDF-es belügyminiszter, Boross Péter (a hóbagoly) rendőri erőszakkal eltávolította a székelykaput és csak nagy keservesen hagyták meg egy kissé távolabbi helyen. Tehát ennek az ÁVÓ-s bandának a tobzódása nem 2009-ben kezdődött, hanem már 1990-ben. Emlékeztetünk arra, hogy 1995-ben pedig a Corvin-köz utolsó nagy tekintélyű parancsnokát ez a rendőrsöpredék megbilincselte a Hősök-terén. Nem felejtünk!
Akik ma a cionrendőrség kommandójában, utcai bevetési egyéségében szolgálnak, azok az ávós-cionhatalmat szolgálják (ezt ők is tudják) és ezért fizetik meg őket, jó vastagon. Sokan közülük ÉLETÜKBEN SOHA NEM DOLGOZTAK, hanem egyből az ávósrendőrséghez mentek. Önkéntes ávós-zsoldosok.

SZDSZ MÚLTJÁBÓL

Korábban belügyminiszterként ő találta ki a „megélhetési bűnözés” fogalmát a cigánybűnözés palástolására és mentségére, a Metész jogtalanul feloszlatott tüntetésén többek közt Pongrátz Gergely ’56-os szabadságharcost (képen) is bilincsbe verték, és regnálása idején tagadták meg Wass Alberttől is a magyar állampolgárságot. Később, már egyszerű megélhetési politikusként anyázott parlamenti felszólalásában, majd a 2006-os rendőrterror áldozatain, különösen Révész Máriuszon gúnyolódott. (Jobbik közlemény Kuncze Gáborról,2009,márc.,részlet) Video: részlet a Pongrátz Gergely filmből,2008