2009. július 31., péntek

JÚLIUS 31 – KIK A VALÓDI TERRORISTÁK?



KETTŐSMÉRCE A BŰNÜLDÖZÉSBEN


Magyarországon immár évek óta egyeseknek szabad gyilkolni, bérgyilkosságokat elkövetni, fegyveres maffiákat működtetni, szabad ezeknek nemzetközi bűnözőkkel összefonódva terrorcselekményeket elkövetni. A példákat mindenki ismeri immár húsz éve, s ezek a jelenlegi hatalomnak nem számítanak terrorizmusnak. Sőt, az EU sem talált még ebben semmi kivetnivalót. Eközben Magyarországon az állami szervek önkényesen, bizonyítékok bemutatása nélkül, bárkit terroristának nyilváníthatnak, elhurcolhatnak, börtönbe vethetnek, csak egy feltétel számít ezeknél, hogy az állam által üldözött csak magyar származú legyen. Velük szemben minden jogtalanságot elkövethetnek. Most nézzük meg ezt az állami kettősmércét a bűnüldözésben.
Nézzünk meg egy valódi, harminc éve ezzel foglalkozó terrorszakértőt. A spanyol újságíró (Julio Cezar Alonso, képen) ismertetőjén keresztül, hogy Budaházy György valóban megfelel-e a terrorista fogalom bűnügyi, jogi kritériumának? Terrorista az, aki szervezett csoportban követi el a fegyveres, gyilkosságokat, robbantásos merényleteket. Követeljük a hatóságoktól: Nevezzék meg név szerint Budaházy állítólagos csoportját! Budaházyt nagy nyilvánosság előtt olyan vádakkal illetik, amiről még semmi bizonyítékot nem mutattak be a sajtónak és a közvéleménynek.
Valódi, magyar állampolgárságú terrorista: Rózsa-Flores Eduárdónak szűkebb értelemben 16 tagú, többségében magyar állampolgárságú, fegyveresen kiképzett, nemzetközi zsoldoscsapata volt, de Boliviában legalább 100 tagú fegyveres csoportja várta Rózsa Eduardo parancsait a bevetésre. Követeljük a hatóságoktól! Nevezzék meg név szerint, ki képezte ki Budaházy Györgyöt bűncselekmények elkövetésére? Budaházy kiket képzett ki bűncselekmények elkövetésére? Nevezzék meg ezeket! A magyar állampolgárságú Rózsa-csaport egyes tagjai a Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen katonai kiképzést kaptak, mint például Révész Tibor, Tósáó Előd és mások. Mindketten nemcsak Magyarországon, hanem Erdélyben is évekig fegyveres katonai kiképzéseket folytattak és másokat tanítottak, képeztek ki erre, írásban közzétett feltételek alapján. A tagtoborzásokat internetes oldalakon keresztül folytatták. (hazai és erdélyi sajtójelentések alapján)
Terrorista az, aki egy fizetett zsoldos, aki pénzért hajlandó gyilkolni és merényleteket elkövetni. Követeljük a hatóságoktól, nevezzék meg, hogy ki vagy kik fizették Budaházy Györgyöt?
A Rózsa-csapatot a boliviai ellenzék zsidó tagjai pénzelték. Nagyvállalkozó cégek vezetői, polgármesterek, ügyvédek, jogászok, zsidó emberjogi álhumánus szervezetek, stb. Akik a lebukásuk után azonnal az USÁ-ba menekültek. Mert a nagy terrorellenes USA a valódi terroristáknak azonnal menedékjogot biztosít. (hazai és külföldi sajtójelentések)
Az a fizetett zsoldos, akit ilyen terrorista feladatokkal megbíznak. Követeljük a hatóságoktól, hogy nevezzék meg azokat, akik ilyen cselekményekre megbízták Budaházy Györgyöt? Budaházyt senki se fizette meg! Senki sem bízta meg semmivel! Budaházy György nemzetjobbító szándékait és elképzeléseit a legnagyobb nyilvánosság előtt folytatta: élőszóban, írásban, rádióban.
A Rózsa-féle valódi terrorista banda Magyarországon és Erdélyben illegálisan szervezkedett, illegálisan folytattak katonai tagtoborzást, illegálisan folytattak fegyveres lőgyakorlatokat, illegálisan folytattak katonai kiképzéseket, illegálisan, álnevekkel, hamis papírokkal utaztak Boliviába fegyveres merényleteket elkövetni. (Hazai és külföldi sajtójelentések, Kepes György tévés Rózsáról és terrorista terveiről készült filmet az MTV tavasszal bemutatta.)
Terrorista az, akiknek a fegyvereit idegen, külső megbízók szerezik be. Követjük a hatóságoktól, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy Budaházy Györgyek és állítólagos társaiknak milyen fegyvereik voltak? Hol szerezték be ezeket? Kiktől szerezték be ezeket? Hol tárolták ezeket?
A valódi Rózsa-csoport fegyvereit (C4-es robbanóanyagot és más robbanóanyogat, lőfegyvereket) Boliviában nem lehetett legális úton beszerezni. Mert még az ottani katonaságuk sem rendelkezett ilyen típusú lőfegyverekkel és robbanó anyagokkal. Tehát ezeket külföldről kellett becsempészni.
Az Uzi márkájú fegyvereket egyértelműen Izraelből szerezték be, mert ez az ő "termékük". Rózsa több képen is UZI-fegyverekkel látható. (hazai és külföldi sajtó) Távcsöves mesterlövész fegyver látható Rózsa-társai kezében. Ilyen fegyvert is csak illegálisan lehetett beszerezni. (hazai és külföldi sajtó képei)
Követeljük a hatóságoktól, hogy közöljék azt, hogy Budaházynak ki biztosított robbanóanyagokat? Ki biztosított Budaházy Györgynek UZI géppisztolyokat? Ki adott nekik távcsöves fegyvereket és más lőfegyvereket? Követeljük, hogy hozzák ezeket a tényeket nyilvánosságra.

KIK VOLTAK A 2006-OS
PROVOKÁCIÓK MOZGATÓI?

Csak nem egy jellegzetes kinézetű és hanghordozású zsidórabbi elvtárs volt az, aki a Magyarok Nyilai nevű provokatív hangzású szervezetet megálmodta? Talán az ávószsidó provokatőr, a korábbi tetteiről már elhíresült Bácsfi Dianácska volt az ihletője ennek is? Vagy talán ezek az ávószsidó körök voltak a főkolomposok? Azok, akik 2006-ban már a Kossuth-téren szónokoltak habzó szájjal, kézi hangszórókból? Talán azért uszíthattak ezek akkor a téren, hogy később erre hivatkozva évekig be lehessen zárni az egész Kossuth-teret? Az MTV székház előtti gyújtogatásos merényleteket kik szervezték meg? Erről miért hallgatnak a hatóságok? Miért tudta Baló György, tévés műsorvezető előre a tévészékház elleni támadásokat? Hiszen erről aznap élő közvetítést adtak. Sőt, mozgó kamerákkal a bejárati részen is fölvettek mindent. Csak azt nem vették föl, kik gyújtogattak?

SZABADSÁGOT NEM LEHET AJÁNDÉKBA KAPNI

A fenti szempontok meghatározása alapján ki minősül terrositának Magyarországon? A BTK erre vonatkozólag ad magyarázatot, de az abban foglaltak Budaházy Györgyre érvénytelek, hiszen a hatóságok hónapok óta semmilyen bizonyítékot nem tettek még közzé. Milyen törvény alapján merik a hatóságok megrágalmazni és megfélemlíteni a magyar hazafiakat? Akik azért küzdenek, hogy magyar élet legyen Magyarországon, csak a Magyar Törvény szerint. Ugyan miféle jogászok és ügyvédek védik Budaházyt, akik ezeket a döntő fontosságú kérdéseket nem hozták még a magyar társadalom tudomására. A mai napig érvényes és hatályos a Magyar Szent Korona Törvény, amelyet egy magyarellenes, idegenkiszolgáló, erőszakos bűnszövetkezet, akik kommunista pártnak nevezték magukat kiiktatott a magyar közjogból, csak azért, hogy fegyveresen (ÁVO, ÁVH, Munkásőrség, stb.) terrorizálják a magyar társadalmat. Mivel Magyarországon egy szovjetkiszolgáló, hatalombitorló bűnszövetkezet (MDP-MSZMP és utódpártjai) MINŐSÍTETT HAZAÁRULÁST követtek el az őslakos magyarság és a Magyar Nemzet ellen, ezt joga van a Magyar Nemzetnek szóvá tenni és a szervezett jogsértést megszüntetni. A jelenleg is hatályos 1949-es XX-as törvényt (idegenkiszolgáló tákolmány) a magyar nép soha sem akarta és soha sem szavazta meg. Tehát eljutottunk a végső következtetésre. Ez a jelenlegi poltikai hatalom mindenképpen illegitim. Tehát kimerítik a terrorista bűnszerevezet fogalmát. Minden jogállamban a hazaáruló terroristákat halállal büntetik. 1956-ban a magyar nép érvényt szerzett elidegeníthetetlen jogainak. Ezért tiporták el szovjet tankokkal és zsidóávós terroristákkal, a magyar nép kivívott szabadságát.