2009. július 14., kedd

JÚLIUS 14 - POSTA IMRE MEGMONDTA

Posta Imre újra helyzetelemzést tett közzé, az alábbi Mária Országán. Érdemes elolvasni, de most két ponton pontosítjuk téves elírását.Kép: Szöőr Anna a legújabb zsidó, Magyar Gárda-tag. Ő az aki, holomocsok-táblákkal szórta tele az országot Weisz rabbival


Mikor arra a részre ér, hogy a magyar fiatalok harci-katonai-testedző kiképzésének milyen formáit kéne bevezetni, akkor ez a beteg mondat jön ki a szájából:
"A Székely Gárda is nagyon jó, remek harci kiképzést nyújt." Csak remélni tudjuk, hogy nem Rózsa-Eduka-féle terroristákat kiképző és toborzó Székely Légióra gondolt? Mert ma már ott tartunk, hogy minden székely nevű csoport nekünk zsidógyanús. Pontosan amiatt amit Posta Imre is feszeget, hogy ezek az ál-székelyek bizony zsidók. Meg kell csak nézni az RMDSZ vezetését. Igaz ők még nem nevezik székelyeknek magukat, de ma egy erdélyi ifjúsági vezető sűrűn emlegette a cionrádióban a "projekt" szót, amiből 100 %-osan biztosan lehetett tudni és a hanghordozásából is, hogy zsidó. Hát ennyit a mű-székelyekről. Gazsi (TGM) is annak vallotta magát, az SZDSZ-ben.
A másik hiányossága a jóltájékozott Postának, hogy nem említi meg, hogy a zsidókkal teli honvédségnél is működő Vukics Ferenc az új szervezetében jól körülvette magát zsidókkal. Újabban a Magyar Gárda vezetésében is ez észlelhető. Neveket is mondhatunk.
A harmadik idézet találó Postától : "nincs ebben az országban terrorista csak olyan, aki Izraelhez köthető". Hát igen. Elég csak azokra a nemzetközi terroristákra gondolni, akik Rózsa-Eduka szárnyai alatt nőttek fel Magyarországon és Erdélyben, majd Boliviai kalandokba keveredtek, a magyar hatóságok tudtával.