2009. július 22., szerda

JÚLIUS 23 - AZ MSZMP -TŐL A LIKUD PÁRTIG



A FIDESZ ÁMOKFUTÁSA


1988 márciusában, amikor nagy külsőségek között az MSZMP hírközlése bejelentette a Fidesz megalakulását, arról elfelejtették tájékoztatni a magyar hallgatókat és olvasókat ennek az előzményeiről, miszerint a Soros által alapított, kommunisták által támogatott Bibó Kollégiumban folyt a fideszesek kiképzése, hogy a kommunisták utánpótlása hosszabb távra meglegyen. Orbán Viktor ennek értelmében 1989. június 16-án már főszerepet is kapott az MSZMP-től. Tehát a kommunista tyúkanyó keltette ki a fideszes fiókákat, akik vezetőinek a többségének a szülei kommunista vezetők voltak. Jó húsz év alatt a Fidesz eljutott az MSZMP-től a Likud-pártig, amellyel a legjobb viszonyban vannak, hiszes sürűn kilincselnek Tel-Avivban. S most úgy állítják be magukat, hogy csak őrájuk lehet szavazni majd 2010-ben. Persze a Jobbik és az SZDSZ megalakulása sem volt édektelen, de erről majd később. Egy biztos, mind a kommunista párt, mind a Fidesz bűnben született.


A Fidesz az SZDSZ ifjúsági tagozataként alakult meg. Több fideszes politikus is nyugaton készült a rendszerváltásra: Szájer József pl. 1986-tól egy évig Soros-ösztöndíjjal az oxfordi Balliol College-ban, majd 1988-ban a michigani jogi egyetemen tanult és egyúttal 1988-tól 1989-ig a Fidesz külföldi megbízottja volt az USA-ban. Orbán Viktor 1989-90 között az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális politikai filozófia történetét tanulmányozta. 1992 szeptemberében a Liberális Internacionálé mainzi kongresszusán alelnökké, 1993 januárjában a szervezet végrehajtó bizottságának tagjává választották. Illés Zoltán 1987-ben a Yale Egyetemen (USA) tudományos kutatóként, további fél évig pedig a nemzetközi pénzügyi oligarchia központjában, a Világbanknál dolgozott, ahol szakértőként Közép- és Kelet-Európa környezetvédelmi gondjairól szóló tanulmányokat készített. 1995-től Fulbright-Humprey ösztöndíjasként ismét az Egyesült Államokban tartózkodott. Illés Zoltán jelenleg a Soros György által létrehozott Közép-Európa Egyetemen (CEU) tanít Bokros Lajossal együtt. A Terror Házás Schmidt Mária mostanában nagyon sokat hangoztatta, hogy éppen az USA-ból tért haza Nagy Imre újratemetésekor. Orbán Viktor még mindig az USA-ba jár tanácsért. Ez nem csak a múlt, hanem a jelen: Orbán Viktor szintén a nemzetközi pénzügyi oligarchia embere. 2008 szeptemberében az Egyesült Államokba utazott, ahol az amerikai elnökválasztási kampányt tanulmányozta, találkozott a szabadkőműves, Bilderberg-tag id. George Bush volt amerikai elnökkel, akivel a grúz helyzetről és az orosz külpolitika veszélyeiről beszélgettek, továbbá Arthur Schneier rabbival, a New York-i Park East zsinagóga főrabbijával is, akihez régi személyes kapcsolat fűzi. Igen a 80-as évektől mostanáig folyamatosan a neoliberalizmust az SZDSZ és a Fidesz együttesen képviselik. Ez olyan, mint az amerikai elnökválasztás, bárkire szavazol ugyanazt választod. Ha nemzeti fordulatra van szüksége a népnek Orbán kilép a Liberális Internacionáléból. Az egész szemfényvesztés, ezért kussolt Orbán 2002-ben.(hunhirhu fórumból)


Annyit azért még tegyünk hozzá, hogy a Fidesz szándékosan vesztette el a 2002-es választásokat, hogy újra a kommunisták kerüljenek a hatalomba. Akkor jött a D-209-es Medgyessy-kormány. Ez volt az a bizonyos „hozzon mindenki még egy embert „ nevű kampány a Kossuth-téren, ahol egymillió embert jelentettek be. A parlament épületét narancsszínű rongyokba burkolták. Tőkés László 1989 óta Fidesz-támogató. A Fidesz a hazai titkos szervezetek, titkos társaságok és titkos szekták törvényes létezését is támogatta 1990-ben. 2006. október 23-án Orbán Viktor úgy mondott beszédet az Astoriánál, hogy közben a rendőrök gázzal lőtték a tömeget. Kép:Orbán