2009. július 15., szerda

JÚLIUS 15 – MÉRGEZETT ZSIDÓNYILAK





KI FOGNAK PUKKADNI A HAMIS VÁDAK


Az önmagát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező csoport korábban több, képviselők otthonai ellen elkövetett lőfegyveres és Molotov-koktélos merényletet vállalt magára. Ez a szervezet vállalta a felelősséget Csintalan Sándor volt szocialista képviselő, a Hír Tv munkatársa megveretéséért és azért is, hogy az utóbbi években többször küldött Antrax feliratú borítékban amúgy ártalmatlan port parlamenti képviselőknek. Budaházy az ügyészek szerint idén április elején utasítást adott bűntársainak arra, hogy helyezzenek el két országgyűlési képviselő házánál időzítő szerkezettel ellátott, futball labdába rejtett robbanóanyagot. Az időzítő szerkezetek segítségével, azokat egy időben akarták felrobbantani, melyet a rendőrség közbelépése akadályozott meg. Jelenleg a csoportból hatan vannak előzetes letartóztatásban. (origo,júl.15)

Miközben felfegyverzett cigánycsürhék naponta gyilkolnak meg magyarokat, rendőrökre, közfeladatokat ellátó személyekre támadnak, miközben egytucat magyar állampolgárságú bandita Boliviában terrorcselekményeket hajtott végre, miközben 2006 óta a magyarnak hazudott cionista ávósbanda magyarok szemeit lőtte ki és akkor a számon tartott többi terrortámadásokat az ártatlan magyar lakosság ellen még nem is soroltuk, aközben a Draskovics-Szilvásy boszorkánykonyhában kifőzték a magyarellenes provokációkat, ezekkel a Zsidók Nyilai nevű nem létező szervezetről. Minden egyes állításuk tömény hazugság és magyarellenes rágalom. Ilyen kitalált, koholt vádakat utoljára a Rákosi- rémuralom idején követtek el.

NÉZZÜK A HAZUGSÁGOKAT

Ma reggel a cionrádióban nagy részletességgel ragozták a Semmit. Azt állították, hogy a lefogott egyik személy katona volt, aki molotov-koktélt dobott Kóka házára. Nevetséges... Találtak egy olyan pisztolyt – a rádió szerint – amely úgy került ki a magyar fegyvergyárból, hogy nem ütötték még bele a pisztoly számát. Ez kb. olyan trükk mint amikor Rákosi alatt a magyar lakásába az ávósok eldugtak egy pisztolyt. Kimentek házkutatásra és csodák csodájára megtalálták a bizonyíték pisztolyt. Már 9 embert gyanusítanak, s azt hazudják, hogy ennek a Zsidók Nyilai nevű kitalált szervezetnek Budaházy Gyuri volt a vezetője, s ő adott parancsot ennek a 9 embernek a terrorcselekményekre. Nevetséges! Az ügyészség beszédhibás zsidó szóvivője (Fazekas Géza, a képen) azt mondta, hogy Gyuri ezeket a hajmeresztő vádakat nem ismerte el. Hogy mennyire politikai koncepciós vádakról van szó, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a hájfejű Csintalant megverők ügye még két év után is rendőrségi nyomozati szakaszban van - jelentette ki a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. Ennyi hazugságot összehordani, nem semmi. Úgy gondolják ha minél többet hazudnak, annál jobb. Kép: Rózsa-Eduardó, a valódi zsidóterrorista banda vezére