2010. augusztus 10., kedd

AUGUSZTUS 10 – DISZNÓVÍRUS DISZNÓSÁGAI TOVÁBB TARTANAK


MIKOR VONJÁK FELELŐSSÉGRE

A HAZAI HAZUDOZÓKAT?

WHO tisztviselők kijelentették, hogy vége a H1N1 influenzajárványnak, annak ellenére, hogy a vírus még mindig forgalomban van, sok részében a világnak. Legfrissebb adatok feltárták azt, hogy H1N1 vírus több mint 200 országban terjedt el és legalább 11.516 személy halt meg emiatt a világon. (presstv alapján)



MEG KELL BÜNTETNI A HAZAI BŰNÖZŐKET


Na, most mit csinálnak a milliós nagyságrendű oltóanyagokkal? Amelyeknek csak 1-2 hónap a szavatossági ideje..Már nem mernek tovább hazudozni? Fogadjuk el, hogy igaz a WHO haláleseti jelentése, akkor ez annyit jelent, hogy átlagosan egy országban 57-en haltak meg. Ami hatalmas disznóság és éppen azt bizonyítja, hogy ennél még a hagyományos influenza is sokkal több halálos áldozatokat szokott szedni. Tehát ez

a disznóvírus hisztéria egy VILÁGCSALÁS volt, rideg üzleti érdek miatt,


de erről hallgat a WHO. Most lenne itt az ideje a hazai uszítókat megbüntetni rémhírterjesztésért és egyéb tömeghisztéria miatt. Hol van most Dr. Czeizel, aki a terhes anyákat akarta kötelezően beoltatni....hagy pusztuljanak el a magyar anyák. Hol van a nagypofájú tiszti főorvos, aki 4 millió oltóanyagot rendelt és azt mondta, hogy 4 millió magyart be kell oltani. Jellemző, hogy a Fidesz illetékesei hallgatnak a bűnözők felelősségre vonásáról.



Kép szövege: Technikailag dísznóinfluenzáról van szó, de a H1N1-et rövidebb kimondani...