2010. augusztus 24., kedd

AUGUSZTUS 24 – FOLYAMATOS MAGYARGYALÁZÁSOK

A ZSIDÓK MAGYARGYALÁZÁSÁT
MIÉRT NEM BÜNTETIK?
A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), amely kifejezetten egy szélhámos zsidó szervezet, de a nevük az jól hangzik, kéjes élvezettel jelentette be a cionrádióban, amellyel kitűnőek a kapcsolataik, hiszen egy törzsből származnak, hogy szeptemberben Magyarország lakossága már 9 milliós lesz. Arról egyetlen szót sem ejtettek, hogy a magyar népirtásnak kik a fő felelősei?
ZSIDÓ ÖSSZEESKÜVÉS
Nemcsak feltétezzük, hanem meggyőződésünk az, hogy a svájci zsidó bankok összejátszanak a hazai zsidó bankokkal, hogy a svájci frank árfolyamát magasan tartsák, hagy pusztuljanak a magyar adósok, akiket  az állam a hazug propagandájával belekényszerített ebbe. Svájc mélyen hallgat a rendszerváltás előtt és után a hazai kommunisták rablott pénzeiről, amelyeket svájci zsidó bankokba menekítettek ki. A hazai cionsajtó mindezt elfelejti közölni, s ezért is olyan jó a mostani összhang a hazai és svájci bankok között.
A MAGYAR NÉPIRTÁS SAJÁTOS MÓDSZERE
A LEROKKANTOSÍTÁS
Eddig is gyalázatos módon kezelték a lerokkantosítási ügyeket, de most a cionkormány ezt is meg akarja szigorítani. Ezzel azt mondják, mintha az állampolgárok eddig csaltak volna. Európa legbetegebb országa vagyunk, fizikai és lelki értelemben is. És akkor az állam most azokat tapossa el, akik amúgy is lét és nemlét határán voltak. Sietnek, hogy a 9 millió nehogy 10 millió legyen újra. A háziorvos hiába ad pontos jelentést a betegről, ezt a bíráló bizottság soha nem fogadja el. Az állam pedig mélyen hallgat arról, hogy a gyengébb rokkantak valójában munkaképesek lennének, de nálunk még az egészségesek sem kapnak munkát.
DÉSI JÁNOS MEGINT NAGYOT BÖFÖGÖTT
„A nyilasok is beszéltek keresztény erkölcsökről, aztán a zsidókat nagy tételekben belelőtték a Dunába.” (aug.12) Várjuk Dési úr ebbéli bizonyítékait! Akár képekben, akár hiteles forrásokból. Dési ATV-je miért nem közli a „nagy tételekben” Dunába lőtt zsidók képeinek a bizonyítékait? Hiszen van saját tévés szócsövük...
FIDESZES ZSIDÓ MOCSKOLJA A SZENT KORONA TÖRVÉNYT
Gulyás Gergely (képen balra) fideszes zsidó képviselő, az alkotmányelőkészítő biztottságból azt találta mondani a rádió Vasárnapi Újság című műsorában, hogy a „Szent Korona országa” fogalom számára és pártja számára „értelmezhetetlen”. Az ilyen csótányok mit keresnek a magyar törvényhozásban?
JOBBIKOS KÉPVISELŐ A ZSIDÓK HAZUGSÁGAIT FÚJJA
Gyüre Csaba, Jobbikos képviselő a rádió Vasárnapi Újság című műsorában a zsidók közismert hazugságát fújja, ami a zsidók fülének oly kedves. Azt a merő hazugságot állította, hogy a németek 1944 márciusában „hatálytalanították” Magyarország alkotmányát. Persze ezt bizonyítékokkal nem támasztotta alá, mert ilyenről szó sem volt akkor.
HOVÁ LETT A CIGÁNYOKNAK ADOTT 150 MILLIÁRD FORINT?
Persze a címben föltett kérdésre a cionrádió sem adott választ, különműsorában. (aug.23) Csak annyit tudunk meg, hogy az állam az elmúlt húsz évben ennyi pénzt szórt ki a cigányok szervezeteknek és alapítványoknak, de ennek semmi látszata nincs.
VADÁSZ ELVTÁRS NEM ELŐSZÖR GYALÁZZA A MAGYAROKAT
Ha adószakértő kell, akkor mindig a beszédhibás zsidót, Vadász Ivánt (képen jobbra) szerepeltetik a tévékben. Legutóbb is a magyarokat adócsalónak tüntette fel. Saját fajtájáról ez miért nem jut eszébe?