2010. augusztus 9., hétfő

AUGUSZTUS 9 – NEM TITOK A SZÁRMAZÁS

ÍGY NÉZ KI EGY SZÉKELY?

„ BEINDULT AZ ETNO-BIZNISZ ”


A címet a cionrádió mai műsorából vettük. Arról keseregtek, hogy a hazai „kisebbségek” hamis származási adatokat mondanak be, mert ezzel hatalmas állami pénzekhez lehet jutni. A jelenleg hatályos törvények szerint mindenki annak vallja magát származásilag, aminek akarja. Ez persze teljességgel tarthatatlan nézet és álláspont. A róka nem vallhatja magát csibének és a kígyó sem vallhatja magát báránynak. Itt évente milliárdos állami pénzeket osztogatnak, kétmarokkal. Ezért van az, hogy népszámláláskor (2011-ben lesz) ezek az üzletelő idegenek nem vallják magukat annak amik, mert akkor kiderülne a pontos létszámuk és akkor nem lehetne csalni és milliókat az államtól kicsikarni, ilyen-olyan ürügyekkel. Persze ehhez a keretet a bűnpártok adták meg, akik egy tucat idegen népséget nem vettek föl a törvénybe, miközben ezek százezrével élősködnek és bűnöznek nálunk, mint pl. kínaiak, arabok, ázsiaiak, afrikaiak, stb. Ezek a felsoroltak és a zsidók, nem szerepelnek a kisebbségi törvényben (1993), amelyet eszük ágában sincs megváltoztatni. Próbáljon csak valaki KÖZÉRDEKŰ ADATOT (alkotmány biztosítja) kérni a helyi és országos hivataloktól. Nem adnak ki semmilyen adatot az idegenekről, akik nem magyarok. Így aztán a legfőbb „közjogi méltóságok” is magyarnak hazudják magukat. Pedig nem azok. Ez éppen olyan kérdés, mint amikor Tamás Gáspár Miklós (Gazsi, TGM, képen), a filozófia doktora (MTA) „székelynek” mondta magát, amikor átjött Romániából, ahol kommunistazsidó szüleivel élt. A példákat a végtelenségig sorolhatnánk, hogy kik azok a neves alakok, akik nem magyarok, de ezzel üzletelnek. Az, hogy valaki idegenként nálunk él azzal semmi baj nem lenne, de csak elméletileg. Csakhogy a gyakorlatban ezek a magyar életpoziciókat minden terülten maguknak könyökölték ki. Nem érdemeik, hanem poltikai kapcsolataik alapján. Magyarul: a magyarokat mindenhonnan erőszakosan kitúrták és csak a zsidóbérenceket és idegenbérenceket tűrik meg. Ez meg is látszik a vezető helyeken és beosztásoknál. Csupán arról van szó, hogy nem magyarok vannak a vezető, irányító helyeken, hanem a törpe, idegen kisebbség. Ez persze társadalmi feszültséget gerjeszt, mert mindenütt az idegen pofák bukkanak elénk, bárhová nézünk. Elég csak a tévékből tájékozódni, hogy kik kerülhetnek oda megszólalni és szerepelni. Ők szónokolnak, ők mondják meg a magyaroknak, hogy miről mit gondoljunk. Amíg a személyi okmányokba nem kerül be a származás, mint legalapvetőbb azonossági jellemző adat, addig is csak csalások és piszkos üzletelések lesznek a származással is.


KURUCINFÓÉKNÁL JOBBAN TENNÉK, HA ELŐBB

SAJÁT SZÁRMAZÁSUKAT VALLANÁK BE

A Kuruc.info szerint Sólyom László és Mádl Ferenc volt köztársasági elnökök, valamint Schmitt Pál újdonsült köztársasági elnök részben német származásúak. Göncz Árpád származását nem firtatták, hisz a kazár rasszjelleg egyértelmű. A Kuruc kuruckodik megint, mert elfelejtette felvetni, hogy az érintettek másik részbeni rokonsága hová tartozik? Ha valakinek a dédszülei Németországból származnak, az nem jelenti automatikusan azt, hogy németek. Érdekes, hogy szinte lehetetlen a magyarországi politikusok rokonságát felgöngyölíteni, legalább a nagyszülőkig. Úgy mozognak ezek a politikusok közöttünk, mint a fantomok. Hol itt, hol ott jelennek meg és az áldott nép szinte semmit sem tud róluk, ill. csak azt a hiányos részt, amit közread a hírközlés. Rákérdezni pedig felesleges, mert jól eldugtak minden adatot. Tehát ami biztos, hogy marad a kazár vérvonal. (1hozzászólás)
A zsidó Kuruc.info - magyarul mondva - pofátlanul és zsidó módon hazudik. Schmitt Pál az első magyar származású elnök, ez piszkálja a csőrüket és ezért indítottak az elnök ellen mocskos rágalomkampányt. Természetesen Schmitt a Fidesz miatt került ilyen magas posztra, de ez mit sem von le abból, hogy a származása magyar és reméljük azt, hogy a magyar érdekek mentén fog megnyilvánulni és működni. Ha nem eszerint cselekszik, szólni fogunk, de a magyar származása az vitathatatlan. Ennyi beszédhibás, ferdepofájú, csúszómászó zsidó gazember elnök után, ez igazán felüdülés nekünk. Ez nem tetszik a zsidókurucnak.