2010. augusztus 25., szerda

AUGUSZTUS 25 - ESTI TÉVÉS AGYMOSODA

ÚJ ALKOTMÁNY
UTÁN MINDENKI
 DÜHÖNGENI FOG

Ma este az ATV-ben Hack Péter (ex-SZDSZ) kimondta azt amit Orbán Viktor nem akar kimondani. Az új alkotmánnyal kapcsolatban Orbán hatalmas várakozásokat gerjesztett, főleg a jobb oldalon. Csakhogy - érvelt Hack - ezek a várakozások hatalmas csalódásokat fognak okozni a társadalom minden rétegében, mert senki sem azt kapja az alkotmánytól amit várni szeretne. Hack szerint - s ebben igaza van - minden rosszabb lesz az új alkotmány után, mint most. Csak sejtette a nézőkkel, hogy olyan passzusokat fognak belevenni az alkotmányba, ami miatt az emberek többsége nem fog tudni élni a papíron lefektetett jogaival, mert ehhez nem lesznek működő intézmények, mint hogy ezek most sincsenek. Mi ezt már hónapokkal ezelőtt megjósoltuk, hogy Likud Viktor egy cionista tákolmányt csinál (a mostani kommunista helyett), amelyet egy hamis nemzeti bevezető szöveggel látnak el, hogy a magyarok többsége bevegye ezt a csalétket. Az könnnyen kitalálható, hogy Orbánnak nem azért kellett az új alkotmány, mert a sztálinista nem felelt meg neki, hanem azért, mert az új szövegbe beleszőheti a cionista érdekeket és a magyarok hiába fognak morogni, esetleg lázadni, azt vágják majd a szemünkbe, hogy kérem ez már az új, korszerű alkotmány. Ezért sem akarják népszavazással elfogadtatni, mert ha a nép megtudná előre a szöveget, akkor biztos leszavaznák. 
CIGÁNYOKNAK TÁBOR? EDDIG IS ABBAN LAKTAK
Kolompár Orbán elvtárs is kifejtette a véleményét a cionszócsőben a Jobbik javaslatáról, hogy a cigánybűnözőket táborba zárják és fosszák meg őket az állampolgárságuktól. Csakhogy
 a Jobbik fülébe évek óta hiába ordítjuk, hogy ne a cigányokkal kezdjék az elszámoltatást és számonkérést, hanem a zsidóbűnözőkkel.
 Ha az megtörténne, akkor a cigánykérdés azonnal megoldódna. A Jobbik az ilyen bemondásokkal szavazókat remél az önkormányzati választásokon, de ez az ötletük nem fog bejönni nekik, mert a nép nem szavakat vár a Jobbiktól, hanem tetteket.