2010. augusztus 22., vasárnap

AUGUSZTUS 22 – ELHALLGATOTT FONTOS HÍREK

CSALTAK A BÍRÓSÁGOK AMERIKÁBAN
MINTHA CSAK MAGYARORSZÁGON LENNÉNK
Egy vizsgálat az USA-ban feltárta, hogy korrupt tisztviselők miatt Észak-Karolinában szándékosan visszatartottak vagy elferdítettek bizonyítékokat több mint kétszáz bírósági ügynél. Miközben az Egyesült Államok magát tekinti az emberi jogok nagy védelmezőjének. Megfigyelők és aktivisták hisznek a polgári jogokban és ezért elitélik azt, hogy megsértették ezek a jogokat széles körben . (presstv alapján és kép)
MAGYARORSZÁGON SÚLYOSABB A HELYZET
Nálunk sokkal súlyosabb a helyzet mint Amerikában, mert itt a rendőrség, az űgyészség és a bíróság egymást támogatja a csalásokban és törvénysértésekben, s ezen szervek bírálhatatlan Szent Teheneknek képzelik magukat Orbán Narancsdiktatúrájában. Amit pl. a rendőrség nyilatkozik a brutális gyilkosságok ügyében, abból egyetlen szó sem igaz, mert a valóságról hallgatnak. Ezt a hivatali bűnözést csak a bűnöző sajtóval való összefonódásuk miatt tehetik meg.
ÜZENTEK IZRAELNEK MEGINT
Egy katonai művelet a cionista rezsim részéről az iráni nukleáris létesítmény ellen egyenértékű a cionista rendszer megsemmisítésével - jelentette ki az iráni parlament Nemzetbiztonsági és Külpolitikai Bizottságának vezteőjem, Alaeddin Boroujerdi szombaton. (presstv alapján és kép) Kép: iráni erőműbe elhelyezik a fűtőanyagokat

PATKÁNYLÁZADÁS VOLT PUTYIN ELLEN
Több politikai párt, köztük a kommunista liberális Yabloko , a Baloldali Front , a Másik Oroszország és a Szolidaritás mozgalom is részt vett a szombati tüntetésen, Kalinyingrád főterén – jelentette az AP. Az orosz rendőrség szerint mintegy 700 ember vett részt a gyűlésen , amely incidensek nélkül ért véget. A tüntetőknél ellenállást váltott ki a Kreml politikája és „követelték Putyin lemondását” Azt is kérték, hogy tartományi kormányzókat közvetlenül a nép választhassa meg. A tüntetés után került sor Georgij Boo kormányzó leváltására, mondván, nem volt elég népszerű . (presstv alapján)
PUTYIN CÁR ODACSAP A CIONISTÁKNAK
Nagyon zavarja a semmi-tákat, hogy Putyin Iránnal és Dél-Amerikával jó kapcsolatban van. A Bosszú Népe bosszút állt megint, a már kialakult erdőtüzek további gyújtogatásával. A lázadó zsidó vezető, akár testvére is lehetne Hajdú Péter zsidó tévésnek. (1hozzászólás) Kép: balra oroszzsidó, jobbra Hajdú