2010. augusztus 22., vasárnap

AUGUSZTUS 22 - ELHALLGATOTT KÜLFÖLDI ÉS HAZAI HÍREK

SIRÁNKOZTAK A JEHUDA SZAKÉRTŐK
Ma az Info Rádióban – amely az egyik legképmutatóbb cionszócső – azon kesergett Nógrádi, a biztonsági szakértő, hogy nem találnak fogást Iránon. Talán most még meg lehetne támadni az erőművűket, mert ha az üzemelni kezd, akkor az késő lesz. Majd azon kesergett, hogy Irakból ugyan kivonulnak az amerikai katonák, ám Irak „demokratizálása” nem sikerüLt, sőt a java még csak most kezdődik a harcnak, s ez gondot okoz Izraelnek. Hiszen Irak lakosságának jelentős része siita, akik Iránt tekintik nagy példaképüknek és anyaországuknak, s ezért az iraki kormány a vallási, törzsi megosztottság miatt képtelen lesz rendet tartani a közeli években. Már most arról írnak, hogy az iraki szabadságharcosok azonnal meg fogják támadni ott az amerikai és angol nagykövetséget és kifüstölik onnan őket. A CNN nagy bánatosan bemutatta az amik gyászos kivonulását, de a magyar tévé ettől óvakodik. A jeles szakértő, aki semmi okosat nem tudott kitalálni, érdekes módon az afganisztáni kudarcról hallgatott. Miért? Mert az még nagyobb égés lesz Amerikának, mint Irak. Csak a Press-TV teszi közre, hogy naponta hány amerikai hal meg ott. Mit keresnek ott a magyar zsoldosok? Erre Hende Csabának, az új HM miniszternek kéne felelni....Mert a Ludovika hagyományok és Afganisztán nem fér meg egymással. Mellesleg Orbán narancsbandájának ugyanez lesz a kudarca az új alkotmánnyal is, amelyet megint ránk akarnak tukmálni, mert népszavazást csak a Jobbik követel az alkotmány elfgadásánál. Ma este a Hír-TV-ben 8 után Tóth Zoltán József fogja elmagyarázni azt, hogy Orbán és bandája mire akarja felhasználni a Szent Korona-tant, az új alkotmánynál. Újból hangsúlyozzuk, hogy az új alkotmány cionista alkotmány lesz, nemzeti mázzal leöntve. Patkányköztársaság és a királyság jelképei nem egyeztethetők össze.

IRÁNI RENDSZER JÖVŐJE MÉG NYITOTT

Irán. A cionista világrend vakarja a fejét, hogy hol kezdje ki a perzsa birodalmat. A katonai beavatkozás jelenleg nem aktuális. Szakértők javasolták, hogy segíteni kell az iráni ellenzéket minden eszközzel. Ez ismerős már, hisz sok pénzzel lehet belpolitikai felfordulást csinálni bármelyik országban. Szóba jött még, hogy Reza Pahlavi az elhunyt iráni sah családját kellene felhasználni a jelenlegi iráni kormány ellen. Gyorsan elővettek egy dokumentfilmet, melyet emigráns iráni filmesek készítettek Farah Diba császárnõvel, Reza Pahlavi sah özvegyével. Az özvegy hol az USA-ban és hol Franciaországban tartózkodik. A fia Reza Pahlavi II. az USA-ban él. Hát megpendítették neki a filmesek, hogy nem szeretne- e visszatérni Iránba? A császárnő válasza az volt, hogy szeretne, de emlékszik a múltra is, amikor az USA és Anglia előtt kegyvesztett Reza Pahlavit azzal buktatták meg, hogy az USA és Anglia hazahozatta Párizsból Khomeini ajatolahhot és ezzel kezdetét vette az iszlám forradalom, mely a sah bukásához vezetett. Az iszlamisták aztán túszúl ejtették az egész amerikai nagykövetségi alkalmazottakat, melyekett csak Ronald Reagen megválasztása után engedtek szabadon, amikor a Reagen "kibékült" az irániakkal. Tehát az aknamunka teljes gőzzel folyik Irán ellen és és bővelkedik találékony titkoszolgálati újításokkal. Izrael meg röhög a markába. (tudósítónktól)
KÍNA HELYET KÖVETELT MAGÁNAK
Kínát jelenleg nem aktuális kritizálni, mert fejlődő gazdasági potenciálja gondot okoz a nyugati kúfárvilág uzsorásainak. Hát inkább hallgatnak. Viszont lehetett kritikát hallani a kínaiaktól nem régen. He Yafei korábbi kínai külügyminiszterhelyettes kijelentette a koppenhágai környezetvédelmi konferencián, hogy miért ellenzett Kína minden környezetvédelmi javaslatot és hozzájárult a konferencia sikertelenségéhez. He Yafei kijelentette, hogy Kína egy U-ország, ahol 150 millió ember él a létminimum alatt kb. 1 euroból naponta. A kijelentése után felmentteték a külügyi posztja alól és kinevezték ENSZ diplomatának Genfbe. A bejelentés kényelmetlenül érte Barack Obama bábelnököt és Angela Merkel lakájasszonyt is, mert eddig a legnagyobb elismeréssel nyilatkoztak Kínáról. Hát persze. Az emberi jogokat csak Iránban szabad kritizálni. (SVD)
Kép: balra viszik haza amerikai halottakat Afganisztánból, jobbra egyre több a kábítószeres amerikai katona Afganisztánban