2010. augusztus 27., péntek

AUGUSZTUS 27- HÓBAGOLY JEHOVA KIRÁLYSÁGÁT AKARJA

Visszaállítaná a királyságot a volt miniszterelnök
Boross Pétert a miniszterelnök kérte fel, hogy vegyen részt az Alkotmány koncepcióját kidolgozó testületben, a politikus nagyobb befolyást adna a kormányfõ kezébe. Boross Péter szerint nem ördögtõl való dolog visszaállítani a királyságot (1). A volt miniszterelnök erről a Heti Válasznak beszélt, s kiemelte: növelni kell a kormányfő befolyását, s ezzel együtt jelképes szerepet kell adni az államfőnek. Boross igennel felelt arra a kérdésre, hogy szerinte akkor - ha ilyen lesz az új alkotmány -, Schmitt Pál köztársasági elnök "telitalálat"-e." Magas, fess, jóképű ember. Remélem elfelejti, hogy saját államfői programot akar alkotni, s elsősorban az érzelmi mezőben mozog majd, az állam atyjaként. (2) Ha így tesz, egy idő után minden bizonnyal meg fogják kedvelni – fogalmazott. A volt miniszterelnök nem tartja megfelelőnek a jelenlegi alkotmányt, úgy véli: egyszerűsíteni kellene a dokumentumot, s annak az egyén és hatalom viszonyáról kellene szólnia.(3) Boross Péter ismét kiállt a Szent Korona alaptörvényben való szerepeltetése mellett, és arra a felvetésre, hogy most akár államformát is válthatnánk, úgy reagált: "hitem szerint lehetnénk királyság is", eddig azonban valószínűleg nem kell elmenni az új alkotmánnyal. Kiemelte: Nyugaton 1945 után a királyságok maradtak, csak a keleti blokkban törölték el az államformát, s lett köztársaság. Bulgáriában, Romániában, Görögországban alig egy évszázados volt a királyság története, nálunk viszont ezer esztendőn át ez a forma adta a nemzet életének kereteit.(4) A volt kormányfő az interjúban felvetette, hogy 15-20 évig egyetlen, közös történelemkönyvet kellene bevezetni Magyarországon "a sok fércmű helyett"; kényszerhelyzettel magyarázza az Antall-kormány idején lebonyolított privatizációkat és úgy fogalmaz: remélem, a Fidesz most nemcsak megnyerte a választásokat, hanem tényleg szétzúzta a baloldalt. (hirado.hu, részlet)

ELKÉPESZTŐ A „HÓBAGOLY” SZÉLHÁMOSSÁGA
A királyság államforma bedobása Boross részéről amolyan mézesmadzag, szélhámosság. Hiszen meg is jegyezte, hogy „eddig” nem fognak elmenni az új alkotmánynál. A vén bolsi üzenget Schmittnek is, ne nagyon egyénieskedjen. Úgy látszik Hóbagolyban még benne élnek a belügyminiszteri reflexek. Ahelyett hogy arról beszélt volna, hogy a köztársaság államformával nem egyeztethető össze a magyar királyság jelképei, másrészt a Szent Korona-tanra hivatkozni a készülő alkotmány előszavában, egy közönséges  zsidó szélhámosság. Hogy Hóbagoly mekkora hóhányó az abból is látható, hogy kommunisták helyett baloldalt emlegetett. A kommunistákat Orbán nem döngölte agyagba és esze ágában sincs szétzúzni őket. Attól tartunk a Fidesznek a következő év elég bajos lesz, mert lelepleződnek a szélhámosságaik, de addig is az idei október elég forró lesz.

Pünkösdi királyságot játszadoznak a rettegő idegen csőcselékek elvtársai. Szent mázzal akarják leönteni a sátáni tervüket, de a sátánpatájuk mindig kilóg és lebuktatja, elárulja őket. Vegyük sorba hazugságaikat :
 (1) Nem ördögtől való dolog visszaállítani a királyságot:
A Kárpáthaza örökös államformája a KIRÁLYSÁG, ami érvényteleníthetetlen és hatálytalaníthatalan, mivel örökös királyunk Jézus Krisztus, örökös királynőnk Szűz Mária. Tehát szó sincs arról, hogy bárkinek is hatalmában állna visszaállítani, csak arról van szó, hogy amit eddig elhazudtak, azt most beismerik.
 (2) Schmitt Pált az állam "atyjaként" említi, miközben ez az államforma teljesen törvénytelen, mert ő patkányköztársaság elnökeként szerepel. Ezt nevezik tudathasadásos állapotnak. Ezt még megtetézi azzal az elszólással, hogy az állam atyjának mondja, holott az állam kifejezés csupán egy fogalom, miközben atyja csak embereknek lehet.
(3) Egyszerűsíteni kellene a dokumentumot, s annak az egyén és hatalom viszonyáról kellene szólnia.
A Boross Péter által említett dokumentum, az maga az illegitim idegen takonytákolmány, amit nem egyszerűsíteni kell, hanem kidobni a szemétbe, mert érvénytelen!  Ami érvényes és hatályos a mai napig, az a Szent Korona Törvény, amit az idegen csőcselék politikusai a mai napig MEGSZEGNEK! A Szent Korona Törvény ugyanúgy érvényteleníthetetlen és hatálytalaníthatatlan, (mint a KIRÁLYSÁG államforma) amihez nem lehet hozzányúlni, se elvenni belőle, se hozzátoldani ! Az örökérvényű Törvény nem az egyén és hatalom viszonyáról szól, hanem az ÖRÖKÉRVÉNYŰ  IGAZSÁGOSSÁGRÓL, mivel a Teremtő Isten Törvénye.
 (4)  1945 után a királyságok maradtak, csak a keleti blokkban törölték el az államformát, s lett köztársaság. Bulgáriában, Romániában, Görögországban alig egy évszázados volt a királyság története, nálunk viszont ezer esztendõn át ez a forma adta a nemzet életének kereteit. Az említett királyságok nem hasonlíthatóak össze a KÁRPÁTHAZA KIRÁLYSÁGÁVAL, hisz Kárpáthazában a KIRÁLYSÁG ISTENFIÚSÁG (Jézus Krestos) okán létezik, ezért nevezik koronánkat Szent Koronának, míg a többi királyságot emberek hozták létre, hatalmi-politikai harcok árán nevezik ki önjelölt álkirályaikat, maguk által gyártogatott koronákat húznak fejükre. Ezzel szemben a MAGYAR KIRÁLYSÁG APOSTOL KIRÁLYSÁG. Az Apostol szó jelentése azok szmára, akik erről még nem hallottak: akit a Teremtő Isten küldött. Tehát nem önjelöltekből áll, nem jelölgetik ki egymást, miközben a demokráciára hivatkoznak, nem lehet szavazgatni róluk, se peti-cionista mániájukkal élve, aláírásgyűjtögetéssel kicsikarni. (1hozzászólás)