2010. augusztus 29., vasárnap

AUGUSZTUS 29 – IRÁNNAK VAN ÖNVÉDELME

MAGYARORSZÁGNAK SEMMI ÖNVÉDELME NINCS
Irán nagytávolságú löveget fejlesztett ki, 130 mm-es űrméretű és 27 – 42 km-res a hatótávolsága, amelynek tömeggyártását elkezdték – jelentette a Presstv (képen). Ez bezony rossz hír Izraelnek, de még nem jajgatnak. Irán a közelmúltban kijelentette, hogy segíteni szeretné Libanon fölfegyverzését. Ugyanakkor Libanon fölött megjelentek az izraeli kém léghajók. (presstv). Még belegondolni is rossz abba, ha mondjuk Libanon vagy Szíria kap egy ilyen löveget ajándékba Irántól. Akkor az amerikai csodarepülőgépeknek semmi értelme nem lesz.
BEZZEG MAGYARORSZÁGON NINCS ÖNVÉDELEM
Hende Csaba, HM miniszter kijelentette, hogy azért kell neünk a NATO, mert nem lenne elég pénzünk honvédelemre. Afganisztánból a zsoldosokat nem vonják ki, mert ez az ára a NATO tagságnak. A magyar zsoldosok csak ágyútölteléknek kellenek. Hende arról nem szólt, hogy milyen ország az, amelynek nincs saját honvédelme és megfelelő fegyverei? Meddig folytatja a cionkormány a cionista érdekek kiszolgálását?
NYUGATI PRAMISHÁLÓZATÚ CÉGEKET LEPLEZTEK LE
Az iráni hírszerzési miniszter szerint egyes nyugati cégek nemcsak üzletelnek Iránban, hanem belső ellenséges, lázító, felforgató munkát is végeznek. A miniszter ezeket a megjegyzéseket a nagy svéd cég, az Oriflame Cosmetics ellen tette, amiatt, hogy augusztus 22-én leleplezték a piramis- hálózatukat. Moslehi óva intett az ilyen lopakodó tevékenységek ellen, mert ezeket tiltott célokra használják föl. Az Oriflame már elégedetlenségének adott hangot, hogy elvesztették a piacukat Iránban, de arra törekednek, hogy továbbra is eladják a termékeiket az országban. Időközben a cég elismerte, hogy 5.500.000 euró folyt nekik be Iránban, 2010 második negyedévében. A piramis- hálózat Iránban hatalmas nyereséget ért el, miközben tiltott tevékenységeket folytattak. (presstv alapján)
BEZZEG MAGYARORSZÁGON
Nálunk ezek a nyugati maffiacégek szabadon garázdálkodhatnak és nemcsak a szemetüket erőszakolják a magyarokra, hanem a magyarok személyes adatait is ellopják.
KÍNA MEGINT BERÁGOTT AMERIKÁRA
A kínai tigris nem nézte jó szemmel a parjai közelében tartott amerikai-délkoreai hadgyakorlatot, amit a közelmúltban tartottak és bejelentették, hogy most Kína fog nagyszabású hadgyakorlatot tartani a Sárga-tengeren. Kína felszólított Amerikát, hogy ne merjenek legközelebb partjai közelében gyakorlatozni. Ez megint egy rossz hír a cionistáknak, hiszen eddig csak Amerika uralta az ottani tengeri térségeket, de most már Kína is beleszól ebbe. Kép: Nimitz anyahajó