2010. augusztus 31., kedd

AUGUSZTUS 31 – IRÁN KÖZZÉTESZI A ZSIDÓ CÉGEKET

KÖZZÉTESZIK AZ IRÁN-ELLENES ZSIDÓ CÉGEK JEGYZÉKÉT
Az iráni külügyminisztérium felsorolta azokat a multinacionális vállalatokat, amelyek az Irán elleni szankciókban szerepelnek és ezeknek izraeli kapcsolataik vannak. Azzal folytatta az iráni parlament alelnök a jelentést, hogy Izrael egy befolyásos gazdasági kartellt jelent az egész világon, és emiatt Izrael folyamatosan érdekkörébe vonja azokat az új vállalkozásokat, amelyek az Irán elleni szankciókban részt vesznek. Júniusban egy törvényt hoztak amiben felszólították a külügyminisztériumot, hogy hajtsák végre a teljes embargót az izraeli árukkal szemben. (presstv alapján)
Bezzeg Magyarországon! Itt aztán semmit sem tesznek közzé, akik ártanak országunknak, kívülről és főleg belülről. Legfőbb ideje lenne a zsidóbérenc magyar cégek, szervezetek, magánszemélyek jegyzékét közzétenni. Lehetne kezdeni mindjárt azzal, hogy kik pénzelték a zsidó fesztivált? A Dalai Láma ehavi cirkuszműsorát kik pénzelik? Szóval, csak kérdéseink vannak. Hiába vannak korszerű hírközlő eszközök nálunk, minden fontos hír eltünik a semmiben. Mint az űrben a fekete lyukaknál. Nálunk se ki, se be nem jön semmilyen fontos hír.
ÍGY NÉZ KI A REND
Tessék megnézni az iráni hivatal tárgyalótermet! (képen) Minden úgy van elrendezve, ahogy annak lenni kell. Elsősorban a nemzeti jelleget tükrözi minden, a külvilág felé. Semmi fölösleges cicoma, ugyanakkor ízléses elrendezés mindenütt.