2010. augusztus 12., csütörtök

AUGUSZTUS 12 – ZSIDÓ BOSSZÚ A TÖRÖKÖK ELLEN

ELHALLGATOTT FONTOS HÍR
A hazai cionszócsőben minden palesztín, arab és közelkeleti hírt azt izraeli tudósító magok el, ami fölháborító disznóság. S ez folyik évek óta, de most már ott tart ez a bűnbanda, hogy a legnagyobb hallgatottságú Déli Krónikában minden nap valami izareli hazugsággal jönnek elő, hogy más, sokkal fontosabb híreknek ne jusson idő.

ZSIDÓK TÁMOGATJÁK A KURD KOMMUNISTA PÁRTOT

Egy hatalmas robbanás feltépte a Kirkuk - Ceyhan olajvezetéket Törökországban, ahol a tűzoltók küzdenek a tomboló tűzzel- jelentették tisztviselők. Ez a csővezeték szállítja az egynegyedét az iraki kőolaj- exportnak, de ezt most elzárták és erőfeszítéseket tesznek a lángok továbbterjedése ellen -jelentette a török csővezetéket üzemeltető cég képviselője, késői szerdán. Az olaj folyását már megállították, de a tűz folytatódik . Ez a merénylet kedden megölt két embert és megsebesült egy harmadik, akinek a járműve kigyulladt egy út mellett. A bombázások után mintegy 100 kilométerre az iraki határttól történt ez a második támadás a török csővezetékek ellen. Kevesebb mint két hónap alatt. Török biztonsági tisztviselők hibáztatják a Kurdisztáni Munkáspártot (PKK) a kedd bombázás miatt is. Korábban júliusában a PKK közölte, hogy bombázták ezt a területet. A Nemzetközi Stratégiai Kutatási Szervezet, a török ügyekkel foglalkozó agytröszt arra figyelmeztetett, hogy júniusban nyugdíjba ment izraeli katonák az izraeli kémügynökségnek, a Moszadnak a tagjai és ezek kiképzést nyújtanak a PKK fegyveresek számára, az iraki Kurdisztánban. (presstv alapján és kép)

Van egy olyan érzésünk, hogy Törökország nem fogja szó nélkül lenyelni a zsidóbosszút. Mint ahogy mi sem nyeljük le szó nélkül, a több mint hat évtizedes zsidó megszállás terrorista cselekményeit.