2010. augusztus 15., vasárnap

AUGUSZTUS 15 – CIGÁNYOK-ZSIDÓK BŰNÖZÉSI HÍREKBEN


A ZSIDÓK RÁKOS DAGANATKÉNT TERJEDNEK
Nem az első eset, hogy izraeli sportolók indulnak EB versenyeken. A Margitszigeten épp most zajló úszó Európa Bajnokság indúlói között is vannak izraeli sportolók. Eddig senki sem magyarázta meg, hogy mióta tartozik Izrael Európához. Ki adott engedélyt nekik a versenyzésre? Ez már szokássá vált, hogy nem is szabad kérdezni? Indulhatnának- e pl. iráni vagy szíriai sportolók is a versenyeken? Ezt úgy nevezik, hogy lassú és észrevétlen beszüremkedés a nemzetek testébe, melyet aztán allandósítani akarnak. (1hozzászólás)
AZ EU NEM LECKÉZTETI A FRANCIÁKAT
A CIGÁNYAIK MIATT
Megjött a konkrét válasz a francia miniszterelnök Sárközy határozatára, miszerint felszámolnak 300 cigánytelepet az országban és lakóikat kiutasítják az országból. Az érintett cigányok, akik néha romáknak titulálják magukat, út és hídlezárással egybekötött tiltakozó akciót szerveztek Marseille közelében. Az EU vízummentességét kihasználva meglepték a vándorcigányok Franciaországot és Olaszországot. A bűnözés többszörössére ugrott a telephelyeik környékén. Az útlezárásban 250 jármű vett részt teherautókkal, traktorokkal és személykocsikkal. Úgy tünik, hogy nem is annyira szegény népről van szó. A franciák igyekeznek hírzárlattal semlegesiteni az ellenakciójukat, mert az emberjogi hiénák szócsövei és riporterei ugrásra készen állnak, hogy tiltakozzanak a "szegény vándornép" elleni intézkedések miatt. A franciák jól tudják, hogy az ország közbiztonsága forog kockán. (1 hozzászólás)
Biztosra vesszük, hogy a franciák rendőrökkel keményen szétverik a cigányhordákat, hiszen az arab és néger bűnözőkkel szemben már fél évszázados gyakorlatuk van ebben. Most legalább a gallok is megtudják a cigányok sajátos kultúráját. Kár, hogy a hírekben nem számoltak be arról, hogy a galloknál milyen eredményeket érnek el az iskolákban a cigánykölkök? Hány cigány diplomásuk van? Vannak-e cigány államtitkáraik?