2010. augusztus 24., kedd

AUGUSZTUS 24 - ÁVÓSVILÁGBÓL NARANCSVILÁGBA

ORBÁN VIKTOR CSAK A MAGYAR GÁRDÁT KÖPKÖDI

AZ ÁVÓS TÖMEGGYILKOSKOK
 MEG RÖHÖGNEK A RÓZSADOMBON

VÉLEMÉNYEK A BISZKU-FILM ALATT A YOU TUBE-ON
Ha több mint 80 évesen haza akarják hozatni Ausztráliából Zentait, aki állítólag megölt 1 zsidó gyereket (Zentai semmiféle zsidó gyereket nem ölt meg, ez csak zsidó kitaláció, semmiféle alapja nincs. A szerk.), akkor ezt a még élő tömeg gyilkost miért nem lehet bíróság elé állitani??!
- - -
Nagyapám 56-os testvérét akasztották, a szolnoki házunkat elvették, apámat bebörtönözték és mindenét elvették, nagyanyám testvérét lelőtték. Az ilyenek. Fura ez a magyar társadalom. Kijön Eörsi patkány és senki még csak le sem köpi, vagy vágja nyakon?! Ezt Biszku-férget vagyontalanítani kéne és bezárni valami földalatti börtönbe, átadva további pszihiátriai kísérletezésre. Biszku zsidó testvérei az ázsiai törpe szörnyállamban, Izraelben hány nácinak adnak 640 000 Ft-os nyugdíjat? (kb. 2000 euró) Amúgy, ha ez a szemét patkány néhány száz áldozatról beszél, akkor a valós szám minimum több ezer lehet, a megnyomorított és megalázottak száma pedig több tízezer, de akár a százezres nagyságrendet is elérheti. Tudjuk, hogy a kommunisták tonnaszám tüntettek el az iratokat a gengsztervátlás idején, szóval az ő szavaik szart sem érnek. Hitelesebb az az adat, hogy gyakorlatilag nincs olyan magyar család, amelyben ne lenne áldozat, vagy tönkre tett személy a forradalom után. Na ez a valós szám.
 - - -
Ez a patkány ugyanolyan tömeggyilkos, mint Lavrentyíj Berija. A különbség csak annyi, hogy Beriját idejekorán kivégezték, ez a ....., meg még mindig büdösít. Élve kéne felaprítani és a kutyákkal megetetni a darabjait, a gyerekei és unokái szeme láttára. Ez a minmum. Kép: ÁVO