2010. augusztus 9., hétfő

AUGUSZTUS 9 – IZRAEL A TERRORISTA ÁLLAM

A HAZAI ÉS VILÁGHÍREKBEN ELTUSSOLJÁK A PEDOFIL RABBIK BŰNÖZÉSEIT




Az izraeli rendőrség szerint elegendő bizonyíték van arra , hogy feljelentést tegyenek Rabbi Mordechai Elon (képen) ellen, aki szexuális visszaéléseket követett el a volt diákjaival. Azt mondták , hogy a kiemelkedően vallásos cionista rabbit meg kell büntetni, mert erkölcstelen cselekményeket követett el, kiskorúakkal szemben. Elon az ügyet "szörnyű vérrágalmazásnak tartja és a panaszokat alaptalannak ". Ő egy "személy, akinek a stabilitása kétséges " -jelentette a Ynetnews oldal. A vizsgálat még ez év februárjában kezdődött, miután a főügyész, Yehuda Weinsteinhez számos kifogást érkezett Elon ellen, mivel szexuális bűncselekményeket követett el a fiatal fiúk ellen, akik valójában tanácsért jöttek hozzá. A rendőrségi nyomozóknak azt mondta, hogyha ilyen lett volna, akkor beszéltek volna erről többen. A két fiú megállapodott arról, hogy tanúskodnak, hogy a rabbi szexuálisan bántalmazta őket 2005 és 2006 között, amikor fiatalkorúak voltak. Elon most 50 éves és házigazdája a népszerű TV-műsornak, a heti Tóra adásnak, amely része a megértésnek és együttműködésnek az egyházi és világi ágazatok között – számolt be erről a Jerusalem Post.

Megjegyzés: A hazai olvasó számára semmi újdonság nincs az ilyen bűnöző rabbikról szóló hírekben, mert ezek a szervkereskedelemtől kezdve, a pedofil bűnözésig szinte minden bűnözési hírben szerepelnek, főleg külföldön. Itthon csak a magyargyalázásban jeleskednek és a politikai bűnözők súgói, ötletadói. Az izraeli vezető politikusok, állami vezetők között igen sok terrorista is volt, bizonyítottan.



LELEPLEZŐDNEK


A TERRORISTA GYILKOSOK


A Hezbollah azt mondja, hogy bizonyítani tudja azt, hogy egy " viharos " nyilatkozat volt arról, hogy a volt libanoni miniszterelnököt, Rafik Haririt (képen) Izrael gyilkoltatta meg. A libanoni ellenállási mozgalom főtitkára Seyyed Hassan Nasrallah egy " átfogó "bizonyítékot mutatott be. Ezek szerint a 2005-ös gyilkosság Tel Aviv mérnöki munkája volt-, mondta a médiakapcsolatok tisztje, Ibrahim Múszávi. Ezt a palesztin Ma'an hírügynökségnek mondta szombaton. Miszerint ezek a bizonyítékok "leleplező erejű információkat " tartalmaznak. Nasrallah elmondta kedden : "Engem azzal vádolnak, hogy én egy izraeli ellenség vagyok, mert bebizonyítom, hogy kik gyilkolták meg Rafik Hariri miniszterelnököt. Én be fogom bizonyítani ezt a leleplező és érzékeny információkat, a hétfőn tartandó sajtótájékoztatón. (presstv alapján és kép)