2010. augusztus 10., kedd

AUGUSZTUS 11 – BŰNÖZŐ BÍRÓSÁGOK-ÜGYÉSZSÉGEK


BUDAHÁZY MARAD A RÁCSOK MÖGÖTT


A Fővárosi Bíróság bő két hónappal, október 19-ig meghosszabbította Budaházy György előzetes letartóztatását. Az előzetes letartóztatást meghosszabbító döntés indoklása szerint a Budaházy György terhére rótt, bűnszervezet vezetőjeként elkövetett bűncselekmények egy része önmagában is kiemelkedően súlyos büntetési tétellel fenyegetett. A várható büntetés nagyságának jelentős volta megalapozza a szökés, elrejtőzés veszélyét, így feltehető, hogy az eljárási cselekményeknél való jelenléte csak a legszigorúbb kényszerintézkedés fenntartásával biztosítható. A Központi Nyomozó Főügyészség Budaházy Györgyöt terrorcselekménnyel, robbanóanyaggal visszaéléssel, emberölés előkészületével és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértéssel gyanúsítja. A nyomozóhatóság szerint Budaházy György a cselekményeket bűnszervezetben, annak vezetőjeként követte el. (MTI)


FOLYTATJÁK

A KOMMUNISTA GYAKORLATOT


Miközben demokráciáról, jogállamról, nemzeti együttműködésről prédikál a cionhatalom, aközben a legnagyobb jogsértéseket követik el. Most látszik igazán, hogy


A JOGÁLLAM BŰNÖZŐ INTÉZMÉNYEI KIFEJEZETTEN A BŰNÖZŐKET TÁMOGATJÁK ÉS AZOKAT BÜNTETIK AKIK EZT SZÓVÁ TESZIK.


Most látszik igazán, hogy az ombudsmani intézmény egy pénzrabló sóhivatal, a jogvédő szervezetek is a fejüket a homokba dugják. Az egész mocskos zsidósajtó kussol, amikor a magyarok elleni erőszak tombol. De nem keseredünk el és nem felejtünk. Mindazok, akik magyarellenes bűnözéseket elkövették, név szerint számon lesznek tartva. Nézzük meg a mocskos fenti szöveget, amelynek minden szava hazugság és csak arra szolgál, hogy a közvéleményt félrevezessék.


1 – Budaházy sosem volt bűnszervezet vezetője.


2 – Semmilyen bűncselekményt nem követett el.


3 – Ugyan hová szökne Budaházy? Ő soha nem szökne külföldre, mint a kommunista és fideszes bűnözők, akiket ma sem fogtak el és ügyüket elfelejtették.


4 – Legszigorúbb kényszerintézkedés? Ezt azok a bírók és ügyészek fogják kapni, akik a cionhatalom szolgálatában álltak.


5 – Semmiféle terrorcselekmény nem volt, semmiféle robbanóanyag nem volt, semmiféle emberölési kisérlet nem volt, hiszen ilyen bizonyítékokat nem találtak.


Az egész cionista jogszolgáltatás levizsgázott ezzel az üggyel, s bebizonyították, hogy


Magyarországon terrorista,


cionista rendőrállam van


, amely a pártoktól kapja az utasításokat. Akárcsak a kommunista pártállam idején. Az ügy súlyosságát külön tetézi, hogy az új köztársasági elnök is hallgat az ügyben. Félreértések elkerülése végett leszögezzük, hogy Budaházy nemcsak szabadságharcos, nemcsak jelkép, hanem a megbilincselt, megszállt magyar nemzetet is jelképezi. Az ellene elkövetett bűnök nem lesznek válasz nélkül hagyva, az biztos. Ezt üzenjük a Haveri Kutyáknak és a Kétfarkú Zsidókutyáknak. Kell-e ennél jobb bizonyíték a BŰNÖZŐ BÍRÓSÁGOKRA ÉS ÜGYÉSZSÉGEKRE, mint a Kétfarkú zsidópárt bírósági bejegyzése. Ugyanis ilyen tartalmú pártot maga a törvény is tilt, hogy bejegyezzék, de ezek mégis megtették, provokációs szándékkal. Ha a bíróság bejegyez egy ilyen provokációs pártot, akkor az ügyészség ezt még megszüntetheti, a törvény alapján, de most az ügyészség is a bűnpártot engedte. Senki se higgye azt, hogy ez a provokációs párt pusztán egy elszigetelt jelenség, valami aprócska trükk. Szó sincs erről. Az egész államgépezet támogatása áll emögött a hatalmas provokáció mögött, amivel azt üzenik a magyar társadalomnak, hogy bűnöző-provokációs párt működése is megengedett. Jogorvoslatnak, fellebbezésnek helye nincs. Az sem véletlen, hogy a szennyes cionrádió reklámozta a legjobban a Kétfarkú bűnözőket. El lehet képzelni, hogy milyen lehet Szeged közélete, ha ez a bűnpárt évek óta ott garázdálkodhat és mocskolhat az utcákon. Természetesen a kétfarkú pártelnök azonnal megkapta a tévészereplést is. Kép: a kétfarkú pártelnök a zsidó tévék és lapok kedvence