2010. augusztus 16., hétfő

AUGUSZTUS 16 – MEGHÜLYÍTIK A KÖZVÉLEMÉNYT

Mocsokráciában törvényszerű, hogy minden lényeges kérdésben a cionsajtó félrevezető híreket tálal a kíváncsi közvélemény számára. Ezt könnyen tehetik egy olyan országban, ahol a sajtó nem szabad, hiszen a legfőbb, legnagyobb megszólalási eszközökben csak ők szólalhatnak meg, ellenvéleményeknek, nézetek tisztázásának sehol sem adnak teret. Ezt magyarul cionista diktatúrának nevezik és ezt mindenki érzi a saját bőrén.

Kép: Cs. Istvánt a rendőrség beöltöztette még golyóálló mellénybe is, hogy a tévékben jobban hasson a szélhámosság

KURUC.INFO LETT A RENDŐRSÉG SZÓCSÖVE?

Hogyan lehetséges az, hogy hivatalos forrásból semmit sem lehet tudni az úgynevezett cigánygyilkosokról, hiszen ezen híreket a szennysajtó terjeszti, beleértve a Kuruc.infot is, amely most már átvette a hatóságok szerepét is. A zsidókurucnál nagyban és nagypofával dolgoznak, teljesen hülyének nézik a magyar olvasókat. Ezek a vadorzók azt hiszik, hogyha a magyarok olvasnak valami egetverő marhaságot a neten, azt a magyarok teljesen elhiszik. Ez nem így van, de ők kisded szórakozásukat tovább folytatják. Nézzük a tényeket, mai szélhámosságuk kapcsán.

1 Miért éppen a zsidókuruc oldalhoz jutott el ez az állevél? Azért állevél, mert aki írta és fogalmazta az nem a négy gyanusított közül van, ez biztos. Ez a szöveg kifejezetten egy újságírói, gondosan megszerkesztett szöveg.
2 Hogy is van ez? A legszigorúbban őrzik – állítólag – a négy elfogottat és ezek közül az egyik csak úgy gondol egyet és levelet ír (Milyen eszközzel? Hol írta?) és azt éppen a Kuruc.infonak címzi. Tegyük fel netes levelezéssel történt ez, hiszen a zsidókurucoknak nincs postacímük. A netes levelezés ellenőrizhetetlen.
3 Hogy is van ez? A rendőrség és ügyészség a füle botját sem mozgatja, hogy jéééééé a Kuruc.infon ott egy levél a fogvatartott állítólagos gyilkostól....Hoppá....
4 Ez az egész mese ami alább olvasható egy meggyártott félrevezető szöveg és  azt bizonyítja hogy zsidókurucék együtt dolgoznak a cionhatóságokkal. Csak emlékeztetünk arra, hogy korábban is ez a zsidókuruc közölt le anyagokat a titkosszolgálatoktól ebben az ügyben és azt a hatóságok elismerték, hogy valódiak.
5 Most már ideje lenne, ha a REJTŐZKÖDŐ ZSIDÓK a kuruc.infonál fölfednék magukat, hogy kiknek is dolgoznak? És mennyiért? Ennyit a zsidókuruc hitelességéről. Ők is a Mocsokrácia nem elhanyagolható tényezői.
6 Ja! És még egy. Ha ez a levél valódi lenne, akkor most miért nem közölték a fénymásolatát?
Nyílt levél a cigányok elleni támadások egyik gyanúsítottjától
Röhög a markába a cigány, a Nemzeti (Nemzetközi) Nyomozó Iroda arcátlan magabiztossággal állítja, hogy ismét hibátlan felderítő munkát végeztek. Megvannak a cigánygyilkosok, a bizonyítékok kétségtelenek, hiszen „a TV2 is azt mondta”. Első kézből és a teljes nyomozati anyag ismeretében állítom azt, hogy ez hazugság. Petőfi Attila és Bencze elvtárs eltávolítása után úgy tolja el magától az ügyet a Nyomozó Iroda, mint rabbi a sonkát. A nagy kapkodásban nem volt már idő feltárni a gyanúsítottakat tisztázó körülményeket. A koncepcióval szemben álló, azok felderítésére irányuló indítványokat a Pest Megyei Főügyészség eltaposta. Köszönjük dr. Szabó Zsolt ügyész úrnak „pártatlanságát”. Több helyszínen semmi, azaz semmi nem utal arra, hogy a letartóztatottak közül valaha is járt volna ott bárki is. A hatóság retteg attól, hogy kimondja, dilettáns munkát végzett és az elvárt eredményt még a törvénytelen beavatkozások sem hozták meg. Nos, röviden a „megdönthetetlen” bizonyítékokról: A mindent vivő dns mintákat a rendőrök azokon a helyszíneken talált tárgyakon rögzítették, ahol emberölés nem történt. Ezen dns minták eredete is homályos. Az elfogás előtti fegyverszakértői vélemények több és más fegyverekre utalnak, mint amiket a rendőrség lefoglalt. A fegyverek a letartóztatás napján kerültek a feltalálási helyükre, azt, hogy ki és miért tette oda, senki nem vizsgálta. Bebizonyosodott, hogy a Tatárszentgyörgyön megtalált töltényhüvelyek a két helyszínelés között kerültek a tetthelyre. A gyanúsítottakra nézve terhelő lábnyomok és keréknyomok nem köthetők emberölések helyszíneihez. Ujjlenyomatot egyáltalán nem rögzítettek, sehol. A rendőrség felrúgta a házkutatások törvényi követelményeit, gyakorlatilag „kirabolta” az átkutatott ingatlanokat. Cs. István, a bajtársaira valló besúgó és a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) tisztje, bizonyos Hódos Ernő Lóránd „kapcsolatát” a nyomozás nem tisztázta. A fegyverrablás legfőbb bizonyítéka az, hogy a kérdéses fegyverek egy része állítólag mindvégig a gyanúsítottak birtokában volt. Micsoda alaposság, micsoda szakértelem! Úgy tűnik régóta zavarta már a titkosszolgákat ez a debreceni társaság. Cs. István irányított beépülése tette lehetővé azt, hogy „bizonyítékok” álljanak rendelkezésre ott és akkor, amikor a nyomozás érdeke azt megkövetelte. Ugyanakkor ezek a silány bizonyítékok és átlátszó trükkök aligha győzik meg a bíróságot. Kiss Árpád Sándor (Kuruc.info) 2010-08-16