2010. augusztus 10., kedd

AUGUSZTUS 10 – FELTÜNŐEN HIÁNYOS A ZSIDÓK LISTÁJA

Kép: metapedia


A ZSIDÓ SZEREPLŐK ÉS


VEZETŐK LISTÁJA NAGYON HIÁNYOS
"Pattant a ránk szorított bilincs, amikor utcára lépett a sok Nevenincs. A sokat emlegetett Nép. Aki látta, felejthetetlen a kép: ahogy ott vonult, ahogy a Veres Csillag az utcára hullt."

A Metapédia köztudottan zsidó szerkesztésű oldal, akik a zsidó szokások szerint rejtőzködve maradnak (Likud Viktor kormányának sajtó-törvénye színvallásra készteti őket?) és csak ízelítőt adtak a főbb szereplőkből.
http://hu.metapedia.org/wiki/Zsidók_a_magyar_közéletben#B


Az összes parlamenti képviselők hiányoznak, egy-kétkivételt betettek, hátha így elhiszik.

A mű-vészek, nyű-vészek 99 %-a hiányzik a listából.


A zsidó szektaegyházak vezetői mind ki vannak hagyva!


A zsidó bankárok mind kihagyva,


A zsidó cégek mind kihagyva,


A zsidó MTA tagok mind kihagyva,


A zsidó újságírók mind kihagyva,


A zsidó alapítványok mind kihagyva,


A zsidó bírók, ügyészek, jogászok, ügyvédek mind kihagyva. (1 hozzászólás)



TOVÁBBÁ EZEKET HAGYTÁK KI
Kihagyták a zsidó szakszervezeti vezetőket, a zsidó alapítványok vezetőit és tagjait, akik „közhasznúnak” hazudják magukat és hatalmas állami pénzeket markolnak fel, kihagyták az összes tévés és rádiós zsidó szerkesztőket és műsorvezetőket, kihagyták a vidéki zsidó önkormányzati képviselőket, kihagyták a vidéki és fővárosi állami intézmények zsidó vezetőit és munkatársait, kihagyták a zsidó tanárok és iskolavezetők listáját, kihagyták azokat az egyesületeket és „karitatív” szervezeteket, ahol zsidók a vezetők és munkatársak. Kihagyták a minisztériumi zsidókat, pedig ott aztán hemzsegnek, hiszen ott nagy pénzelosztások folynak. Kihagyták a zsidó könykiadó és könyvterjesztő cégeket. Kihagyták a filmgyártás és forgalmazás zsidó szereplőit. Kihagyták a kereskedelmi kamarák és cégek zsidó vezetőit. Kihagyták azokat a szervezeteket, ahol zsidók foglalkoznak a pályázati pénzekkel. Kihagyták az egészségügyben, a könyvtáraknál és más fontos intézményeknél lévő kártevőket. Most csupán ennyi hiányosság, a teljesség igénye nélkül. Fontos figyelmeztetés! Senki se keressen zsidókat, a kőbányákban, a fizikai munkakörökben, a veszélyes, 3 műszakos fizikai munkahelyeken és még hosszasan sorolhatnánk azokat a helyeket, ahol zsidókat még nagyítóval sem találni.