2010. augusztus 25., szerda

AUGUSZTUS 25 – CIONISTA RENDŐRÁLLAM MŰKÖDÉSE

A KORMÁNY CSAK EGY SZEMFÉNYVESZTÉS
Nagy tévedés azt hinni, hogy nálunk a főhatalom a kormány kezében van. Erről szó sincs. A kormánynak, amely a báb szerepét tölti be, mindig hátulról súgnak (befektetők, zsidó szekták, titkos társaságok figurái, bankárok, stb.) Erre az a bizonyíték, hogy a Narancs-kormánynak semmilyen önálló, eredeti elgondolása és terve sincs. Csak azt csinálják és hirdetik, amit a háttérsúgók diktálnak nekik.
KIK AZOK A BEFEKTETŐK?
Hogy lehet az, hogy a kormány nem a nép, a szavazók akaratát teljesíti, hanem a befektetőkét. De kik is azok a befektetők? Már a szó is hazugság. Ugyanis ezek nem fektetnek be nálunk semmit! Hanem a piszkos pénzeiket, amelyeket nemzetközi rablásokból szereztek a MNB-ben fektetik be és itt mossák tisztára. Itt manipulálják a hazai tőzsdét hamis hírek alapján. A forint árfolyamának és a gazdasági helyzetünknek semmi köze egymáshoz. A forintnak semmi köze nincs a megtermelt javak értékéhez. A külfödi befektetők persze magas kamat fejében teszik be itt a mocskos pénzüket. Ezért diktálnak a kormánynak a befektetők, mert a bábkormány ezekre rá van szorulva üzleti, családi és egyéb kapcsolatok okán is. Róka fogta csuka, nem engedik egysmást. Erről persze az MNB-ből semmilyen hír nem jön ki és a sajtó sosem kérdez rá az MNB működésére. Mi a fenét csinálnak ezek a Szabadság téren? Nem feltünő? Most is jól látható, hogy a befektetők eldöntötték, hogy svájci valuta árfolyama tartósan magas legyen (immár két-három éve), hogy a magyar adósokat tönkreverjék. Likud-kormány persze semmit sem tesz a kiraboltak megvédéséért, sőt még nem is beszélnek erről.
MI A FENÉT CSINÁL A NEMZETI BANK?
Soha senki sem firtatta még eddig, hogy mi a fenét csinál a MNB? Ha van nemzeti bank, ahová becsorog minden állami és adózó pénz és a jegybank szerepét is betöltik, akkor mi a fenének kellenek ide a külföldi bankok? Amelyből legalább negyven-féle van, de ezekből a magyaroknak semmi haszna nem származik. Egyáltalán, az államnak befolyt jövedelmek hová folynak be? Nemzeti bankba? Ez lehetetlen. Akkor miért nem teszik közzé az adatokat? Gyanítjuk, hogy nem az MNB-be folynak be az állami jövedelmek, ott csak a spekulánsok garázdálkodnak.
ZSIDÓK CSINÁLJÁK A POLITIKÁT A CIONRÁDIÓN KERESZTÜL
Ha valaki azt hiszi, hogy a Magyar Rádió csak téjékoztatással folgalkozik, az nagyon téved. A cionrádió már az előző rendszerben is politikacsináló és döntéshozó volt. Most is az. Amit ott a zsidók kimondanak az gyanús módon mindig úgy valósul meg később, a kormányzati és állami szerveknél. Sőt! Ők mindent előbb tudnak mint a kormány. Sőt! Ők előbb mondják meg mit csinál a kormány, mint mielőtt még a kormány nyilatkozna.
CSÓTÁNY ÖSZÖDI MŰCIRKUSZA
Közel egy éve Csótány a tévében azzal szórakozott, hogy az ő Öszödi-beszédét úgymond ellopták csak azért, hogy őt lejárassák. A hivatásos pojáca ezúttal is hazudott, hiszen mást nem is tud mondani. Az Öszödi-beszéd az akkori kormány, a titkosszolgálat és a cionrádió közös szerzeménye volt. 2006 májusában hangzott el az Öszödi-beszéd, de pihentették egészen szeptemberig. Úgy volt időzítve, hogy 56 évfordulájára robbanjon a zsidók előkészített bombája. Minden tervszerűen és pontosan működött. Öszödi-beszéd lement a rádióban, Kossuth-téren még az éjjel lázongó tömeg. Megtervezett tv-ostrom és onnantól kezdbe ment minden mint a karikacsapás. A cionrádió azóta is hallgat. A rádió portáján senki nem vihet be kazettát, csak a rádió felső vezetése tudtával. Ők meg sem kérdezték kitől, mitől van ez a kazetta? Csak gyorsan leadták adásba?
A HATALMAS DEMOKRÁCIÁBAN MIÉRT CSAK
EGYFÉLE VÉLEMÉNY LÉTEZHET?
Hát ez az! Erre kéne megválaszolniuk a narancsfejű bűnözőknek. Erre azért nem válaszolnak, mert akkor a cionista diktatúrát kéne jellemezniük.
OKTÓBERBEN ÚJRA ÖSSZECSAPÁSOK LESZNEK
Milyen csodálatos összefüggések. Nyáron a Likud-kormány a bohóc szerepét eljátszotta az IMF-el. Ez csak műcirkusz volt. Most, hogy a svájci pénz árfolyama tönkreveri a forintot, most elővették újra az IMF lemezt és ősszel már tárgyalnak velük. Hogy jön ide ez a kérdés? Hát úgy, hogy október elején lesznek az önkormányzati választások. Mérget vehetünk arra, hogy az IMF tárgyalások október 23-a környékén lesznek. Magyarul: jönnek a kordonok újra. Jönnek a vízágyúk és a lázongó tömegek. Lehet, hogy épp akkor mondják be a gázáremelést is. A műsorról a BKV is gondoskodik, mert addigra már buszok is alig lesznek a fővárosban, hiszen roncsbuszokból is alig van elég. Likud Viktor ezt megint jól kifőzte. Majd nézzük meg októberben és az utáni hónapokban, hogy hol lesznek a Fidesz-tapsikolók, akik a választás után véresre tapsolták a tenyerüket. Az is valószínű, hogy ősszel a Jobbikot újra bűnbaknak fogják megbélyegezni a kialakult eseményekért és a Jobbik kezében semmilyen eszköz nem lesz. Az is tudható, hogy az önkormányzati választásnál a Jobbik le fog szerepelni, újból Fidesz tarolás lesz mindenütt.