2010. november 10., szerda

NOVEMBER 10 – ORBÁN TERRORÁLLAMA

INKALOS BŰNÖZŐKKEL TÖLTÖTTÉK FEL
A TERRORELHÁRÍTÓ KÖZPONTOT
Az INKAL-os zsidó cég hazai pályafutásáról és bűnözéseiről csak az utóbbi években kerültek nyilvánosságra szórványos adatok, bár a személyes tapasztalatok ennél nagyobb számban léteznek, de ezek nyilvánosságra hozása még várat magára. Most nem is azokat az állami bűnözéseket említjük, amikor Csótány bűnkormánya alatt különböző állami és magáncégenél működtek, hanem azokra az erőszakokra utalunk, amikor nemzeti ünnepeinken az INKALOS zsidó banditák magyarokat motoztak, ellenőriztek, megaláztak, pl. olyan esetekben is, hogy odamehetnek-e a Petőfi-szobor közelébe, március 15-én a magyarok vagy sem. Ezt INKALOS bűnözők döntötték el. Itt emlékeztetünk arra a mocskos kommunista propagandára is, ami évekig folyt a zsidó szennytévékben, amikor azokat a magyarokat gúnyolták széltében-hosszában, akik év közben is a ruhájukon hordták a nemzeti kokárdákat. Nem felejtünk! A számonkérés még hátra van és ami késik, az nem múlik. Másfél évtizede szobrot emeltek az ÁVO-s tömeggyilkosnak, azon a helyen ahol az 1919-es magyar vértanúk emlékműve állt. A tér túlsó sarkában 35 éve áll a hajdani Tisza István emlékmű helyén, a Vörös Patkány szobra (Varga Imre kommunista pártszobrász förmedvénye a képen, 1975). Ezek jelképezik a III. PATKÁNYKÖZTÁRSASÁGOT.

A TERRORKÖZPONTRA BEZZEG VAN PÉNZ
Parlamenti adatok szerint a terrorközpont ávósai ötször, hatszor több fizetést kapnak, mint azok, akik az utcákon szolgálnak közrendőrként és naponta veszélyeztetik az életüket az utakon garázdálkodó rablók miatt, akiknek sokkal korszerűbb kocsijaik és fegyvereik vannak, mint Pintér rendőreinek. Ezek a válogatott terrorlegények fogják majd a rendőrség állományát is titkos eszközökkel ellenőrizni, hogy Orbán és bűnbandája nyugodtan aludhasson.
"Informátorunk beszámolója szerint válogatott emberekből fejleszti a csapat létszámát. A felvételi eljáráson nem csak a "megszokott" fizikai és pszichológiai vizsgálatok vannak, hanem a személyiség feltérképezésére alkalmas teszteket is kitöltetnek velük. Rákérdeznek a vallási meggyőződésre, és olyan kérdéseket tesznek fel, melyekből kiszűrhető a hazafias szemlélet és az erkölcsi alapállás mértéke is. A tendencia szerint, aki az izraelita vallást jelölte meg, vagy aki beismerte, hogy fogyasztott már kábító hatású készítményeket, azt felvették, ellenben aki a katolikus vallást jelölte meg és a kérdésre úgy válaszolt, hogy gyakorolja a vallását, valamint a különböző feltett kérdésekre adott válaszokból kivehetően hazafias szellemiségű volt, azt minden indok nélkül elutasították. Mint megtudtuk, ez nem csak egyedi eset volt. A "felvételi" eljárásra érkeztek úgy pár fős csoportok, hogy teljesen biztosak voltak benne, hogy meg fognak felelni. Őket úgy hívták oda, a helyük biztos volt. Mind izraeli kiképzőtáborokat megjárt rendőrök és a biztonsági szakmában dolgozó személyek voltak. Jelenlegi és volt kommandósok, alvilági figurák, Izraelben kiképzést kapott rendőrök és civilek, "In-Kal"-osok és más, biztonsági szakmában dolgozók alkotják az eddigi csapatot. Felvettek mindenkit, csak az erkölcsös, hazaszerető embereket nem!" (jovonkinfo, részlet)