2010. január 4., hétfő

JANUÁR 4 – BELEZAVARODTAK A ZSIDÓK A HAZUDOZÁSBA

AZ EREDETI ANGOL CIKK
Egy gazdag angol náci szimpatizáns van a betűlopás mögött, ami a hírhedt auschwitzi haláltábor bejárata fölött volt. A vevő egy sötét alak volt, a vevőnek az volt a terve, hogy megszerezze ezt a jelképes lakatosmunkát, amely a holokauszt lehető leghatékonyabb szimbóluma. Két héttel ezelőttt jött jel arra, hogy ellopták a német "Arbeit Macht Frei" feliratot, amely a nácik mottója: "Work Sets You Free". Most csak a Sunday Mirror vizsgálata mutatta ki ezt az ügyet. Újrahasznosításra három darabban találta meg a rendőrség, amelyet egy gazdag brit náci emléktárgyakat gyűjtőn keresztül egy szélsőjobboldali csoportnak szántak Svédországban. Öt lengyel férfi került őrizetbe a rendőrség által, Lengyelországban. De jól ismert alvilági informátorok azt állítják, hogy éppen a lopás szereplőinek ezzel a művelettel az volt a célja, hogy lopakodva megjelenjenek Európa-szerte és Nagy-Britanniában. "Akartam a gyűjteményembe ezt a trófeát és ehhez használtam a neonáci kapcsolatokat, akik hajlandók voltak fizetni hatalmas pénzt érte" - mondta egy forrás Svédországban. "Intézkedéseket tettek, hogy eltüntessék a nyomokat a pincében, Stockholmban - várva a brit gyűjtő férfit. A terv az volt, hogy az angol srác pénzét használják finanszírozásra az utált neonáci támadásokra, Svédországban." A brit vevő előre ment az üzlettel, a készpénzzel akarta volna finanszírozni disszidens náci szimpatizánsokat, akik Svédországban támogatják a terrorista cselekményeket, hogy megzavarják az idei választásokat. De a művelet nem jött össze, pánikba esett, amikor a bűnözők ellen hirtelen biztonsági szigorításokat tettek Lengyelországban. Abból indíttatva, hogy ez a lopás világszerte ellenérzést kelt. A banda elmenekült a Balti-tengeri kikötőhöz Gdanskba és megjelölték a közeli erdőben ahová elrejtették a betűket. Ezt később elmondta egy közvetítő Stockholmban, akitől fülest (tippet) kaptak. Az öt lengyel a rendőrség szerint " európai elme" akiket letartóztattak, miután összegyűjtötték a bizonyítékokat az Interpol révén. (sundaymirror)

HA VAN SÖTÉT TÖRTÉNET, AKKOR EZ AZ
Nincs az a shakespearei királydráma amiben ennyi sötét és zavaros ügy lenne. Még értelmezni is nehéz. Az biztos, hogy ez az egész megrendelési mese, egy kitalált zsidó történet, amit azért terveztek ki, hogy a svédeket rágalmazzák és a lengyeleket pedig arra figyelmeztessék, hogy többet költsenek a tábor működtetésére. Jellemző az angol szennylapra, hogy a gazdag angolt nem nevezi meg, név szerint. Kép: az angol lapból

AZ MTI ALVILÁGI FORRÁSOKBÓL TÁJÉKOZTAT
FIGYELJÜK MEG AZ MTI JEHUDÁI MIKÉNT
ALAKÍTOTTÁK ÁT AZ ANGOL LAP HÍRÉT
A Sunday Mirror szerint az Arbeit macht frei (A munka szabaddá tesz) vasból készült hírhedt feliratot egy svédországi szélsőjobboldali szervezeten keresztül akarták eljuttatni a náci ereklyéket gyűjtő brit férfinak. Az eladásból befolyó pénzből neonácik svédországi akcióit pénzelték volna. A feliratot két hete lopták el. A lengyel rendőrség december 21-én bejelentette, hogy Észak-Lengyelországban egy erdőben megtalálták a három részre - szavaira - vágott feliratot. A testület egyúttal közölte, hogy az üggyel kapcsolatban őrizetbe vettek öt lengyel állampolgárt, akik - a rendőrség közlése szerint - pusztán nyereségvágyból követték el tettüket, nem tagjai semmilyen neonáci csoportnak. A Sunday Mirror jól értesült alvilági forrásokból úgy tudja, hogy csupán "kishalak" akadtak horogra. "A gyűjtő trófeaként akarta" (magáénak tudni a feliratot), és mozgósította neonáci kapcsolatait a felirat megszerzéséért, amelyért kész volt nagy összeget fizetni - idézte a lap egy svédországi informátorát. A forrás szerint előkészületeket tettek arra, hogy az auschwitzi feliratot elrejtsék egy stockholmi pincében, amíg a brit férfi magával nem viszi. Amennyiben az ügyletet nyélbe ütötték volna, a bevételből svéd náci szimpatizánsokat pénzeltek volna, akik terrorista cselekményekkel tervezték megzavarni az idei választásokat a skandináv országban. Az ügylet azonban kútba esett, a feliratot ellopó bűnözők ugyanis pánikba estek a lengyel rendőrség váratlan szigorú fellépése miatt, amelyre a felirat eltűnése miatti világméretű felháborodás sarkallta. A tolvajok sietve távoztak a lengyelországi Gdansk kikötőjéből, a felirat darabjait pedig egy közeli erdőben hagyták. A fémdarabokat végül egy svédországi közvetítőtől kapott "füles" alapján találták meg. A Sunday Mirror emlékeztetett arra, hogy a rendőrség szerint az öt lengyel férfi után őrizetbe vehetik a bűnügy "európai értelmi szerzőjét is", miután az Interpolon keresztül összegyűjtik a szükséges bizonyítékokat. A feliratot a németek utasítására lengyel foglyok készítették el, akiket az egyik első transzporttal szállítottak az auschwitzi koncentrációs táborba 1940-1941 fordulóján. A nácik legkevesebb 1,3 millió embert deportáltak Auschwitzba, túlnyomórészt zsidókat egész Európából. A haláltáborban meggyilkolt, elpusztult emberek száma legkevesebb 1,1 millió volt. Az áldozatok között volt mintegy 960 ezer zsidó (köztük legalább 400 ezer magyar), 70-75 ezer lengyel, 21 ezer cigány, 15 ezer szovjet hadifogoly és 10-15 ezer más nemzetiségű fogoly. (MTI,részlet)

A SVÉDEKET NEM ÉRDEKLIK
A LOPOTT BETŰK
Egy angol lap, a Sunday Mirror hivatkozik egy névtelen forrásra, hogy az ellopott Arbeit mach frei fölirat egy gazdag angol újnáci megrendelésére lett átmenetileg leszerelve, hogy aztán svéd újnáciknál tárolják, amíg lehetőség nyílt volna az angol műgyüjtőhöz való elszállításra. A lap megjegyzi még, hogy a feliratért kifizetett összeget Svédországban használták volna fel gyűlöletkampányra. Svéd oldalról viszont nem tudnak semmit az ügyrõl a hivatalos szervek. (TT) Csodálatos ez az újévi judeó meseköny első lapja. Óvodásoknak nem is rossz, ha ezzel kezdik az új évet. A cél is kristálytiszta. Életben tartani az Auschwitz mítoszt mindenáron, mert drasztikusan lecsökkent a látogatók létszáma és hullik a vakolat és beázik a tető. Nehogy feledésbe merüljön a világ legnagyobb hazugsága és csalása. (tudósítónktól)