2010. január 22., péntek

JANUÁR 22 - LELEPLEZTÉK A CIONISTA GYILKOSOKAT


JÉZUS NEVÉBEN GYILKOLNAK A CIONISTÁK
Apróbetűs hír közölte, hogy az ausztrálok hivatalosan tiltakoznak amiatt, hogy az amerikai lőfegyvereken olyan idézet van bevésve, amivel azt a látszatot keltik, hogy Jézus nevében gyilkolhatnak. A szennytévék ezeket a képeket persze nem mutatják, de most az ausztráloknak ebből elegük lett, akiknek katonái Pakisztánban is harcolnak. Amerikai oldalról sikerült a képet szerezni. Látszik a fegyverbe vésett bibliai idézet Jézusról.
„Kértem a hadsereget, hogy vizsgálja meg, milyen lehetőségek vannak az ügyben anélkül, hogy veszélyeztetnénk katonáink biztonságát” – mondta pénteken John Faulkner ausztrál védelmi miniszter azután, hogy Új-Zéland betiltotta a bibliai idézetek és hivatkozások használatát katonái fegyverein. „Ugyanazt a problémát váltja ki, mint a bombákra írt szlogenek” – mondta az AFP-nek nyilatkozó új-zélandi hadügyminiszter. Wayne Mapp szerint semmit nem szabad tenni, amit az ellenségek propaganda célokra használhatnak fel. „Jelzések nem oda valók, és keressük a lehetőségét annak, hogy eltávolíttassuk a jelenlegi és a jövőbeni szállítmányokról” – tette hozzá.
A bibliai hivatkozás betűivel és számaival az Újszövetség egy-egy mondatára utal a gyártó, mint például „JN8:12”, azaz „Én vagyok a világ világossága. Aki követ, nem jár többé sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága”.
Az Afganisztán megszállásában közreműködő Új-Zéland és Ausztrália attól tart, hogy az utalások veszélyeztetik a muszlim országban harcoló koalíciós erőket. A két ország több mint 1300 gépfegyverre szerelhető távcsöveit az amerikai Tijicon gyártotta. A cég már két évtizede készíti így hadi termékeit. A muszlimok és a vallási jogvédő szervezetek azonban akkor háborodtak csak fel igazán, amikor nyilvánosságra került: a Pentagon és a Tijicon sok millió dolláros szerződést írt alá több ezer hasonló eszköz szállításáról az amerikai hadseregnek. (FH, lanchidradio.hu)