2010. január 13., szerda

JANUÁR 13 – HAMISÍTOTT A HÍR-TV

Kép: Zadravecz jobbra, a 30-as években
HAMISAN MUTATTÁK BE A PÜSPÖKÖT
Tegnap este a Hír-tv a kommunista agymosásban közismert módszerekkel próbálta bemocskolni és lejáratni Zadravecz püspököt (Ősök-tere műsorban), a Horthy-korszak kiemelkedő egyházi személyiségét. A durva történelemhamisítást elsősorban a tévé szerkesztői követték el, akiknek a két meghívott történész csak arra kellett, hogy rábólintsanak a tévé vad hazugságaira. A szennyes tévé abból a logikából indult ki, hogy a mai társadalom annyira alultéjékoztatott történelemből, mivel az iskolai oktatásban is ezt tették, hogy úgy gondolták, hogy bármit hazudozhatnak. A lapokban sehol sem olvashatók tévékritikák, de a netes oldalakon is csak elvétve találni ilyet. Mivel Stoffán György könyvet is írt (1995-ben) a neves püspökről, ezért ő írt egy kritikát az internetfigyelő oldalon. Stoffán bírálata többé-kevésbé helytálló, de ő is elkövetett több mellébeszélést, ami elhanyagolható. Azonban pár durva és hamis kirohanását nem hagyhatjuk szó nélkül.
STOFFÁN KIROHANÁSAI
A műsorban elhangzott, de ezt érdekes módon Stoffán elhallgatja, hogy 1919 nyarán Szegeden Zadravecz püspök jóban volt a híres szegedi Lőw rabbival. Majd – a tévé szerint – Zadravecz rábeszélte Lőw rabbit, hogy a helyi zsidóság támogassa Horthy nemzeti hadseregét, hogy a zsidóterrorista rendszer alól felszabadítsák az országot. A rabbi hajlott a dologra és az ő közbenjárására nemcsak pénzzel támogatták a nemzeti hadsereget, hanem elég sok zsidó tiszt is belépett Horthy zászlaja alá, akik aztán később Horthy-rendszerében is egy ideig vezető posztokat töltöttek be. Közbeszúrva erről a dologról azt kell mondanunk, hogy ez a téma máig nincs hitelesen sem feltárva, sem bemutatva. Miért? Azért, mert, ha a valós tények és korabeli szereplők be lennének mutatva, akkor az eddig hangoztatott zsidó hazugságok ezekről az arányokról megdőlnének. Eddig csak a zsidómarxista Rubicon című lap évekkel ezelőtti, korábbi számában foglalkozott ezzel a témával, tele hazugságokkal. Ezt a témát a zsidók a mai napig is a téma egyoldalú és elfogult magyarázatára használják fel, mivel magyar történész ezzel nem foglalkozik. Vagy, ha foglalkozni akar ezzel, akkor nem engedik ezeknek a dokumentumoknak a közelébe. Jó lenne, ha egyszer a kiváló magyar történész, Kosaras Péter Ákos belefogna ebbe az eddig elmaszatolt témába.
KI KELL TÉPNI A ZSIDÓK KEZÉBŐL
A MAGYAR TÖRÉNELMI TÉMÁKAT
Stoffán azt írja, hogy Zadravcz 1944 őszén azért vállalta el a Szálasi-kormányban a felsőházi szerepét, mert az akkori hercegprímás nem tudott az üléseken részt venni betegsége miatt és azért küldte oda Zadravecz püspököt, hogy tájékoztassa őt az ülésen történtekről. Ha valaki ismeri Zadravecz szilárd jellemét, egész pályafutásától kezdve haláláig, akkor elképzelhetetlen az, hogy a püspök akarata ellenére vett volna részt a Szálasi-féle parlamentben, ha nem értett volna egyet azzal a politikával, ami szükségszerű nemzetmentésre volt beállítva. Ezután Stoffán – a nagy humanista – belerug Kun páterbe. Idézzük: „A KI VOLT ZADRAVECZ „PÁTER” – KÉRDÉS AZ ISMERTETÉS VÉGÉN SÚLYOS, ÉS KISSÉ ALATTOMOS (KOMMUISTÁS) KÉRDÉS. UGYANIS NEM ZADRAVECZ „PÁTERT”, HANEM KUN (ANDRÁS) PÁTERT, A NYILAS ELMEBETEG, KÉSŐBB FELAKASZTOTT MINORITÁT SZOKTÁK ÍGY EMLEGETNI. EZ ÖNMAGÁBAN IS MEGKAVARJA A NÉZŐT, AZ OLVASÓT. ZADRAVECZET EGYSZERŰEN ZADRAVECZ PÜSPÖKKÉNT EMLEGETIK”. - így csupa nagybetűvel üvölt Stoffán. Kun páter kérdése ugyanolyan sötét ellhallgatásban és aljas rágalmakban van bemutatva a zsidók részéről, ahogy sok más magyar mártír sorsa. Miközben a róla szóló 1944-45-ös anyagok mind megvannak a levéltárban. De a zsidó hisztériakeltőknek mindig jól jön a Kun páter „kártya” amit akkor húznak elő, ha a zsidók szenvedéseiről a legvadabb nyilas borzalmakat kell előrángatni. Kun Páter egyes intézkedései ellen maga Szálasi adott ki parancsot 1945 január közepén, amikor az oroszok már Pest nagy részét elfoglalták. Kun pátert (Kun András, születési éve ismeretlen, de negyven körüli lehetett, 1945-ben végezték ki.) és csapatát a budai zsidóbujkálók elleni kivégzésekkel vádolták és emiatt végezték még ki 1945 nyarán. „A budai nyilasok ezen csoportjának vezetője a hírhedt Kun páter volt, a kiugrott minorita szerzetes, aki papi reverendában, revolverrel az oldalán grasszált Buda és Pest utcáin. Csoportja több száz embert kínzott és gyilkolt meg. Kun "Krisztus nevében" vezényelt tüzet a zsidókra, és gyakran maga is lőtt.” Ezek csak a legenyhébb vádak a hungarista pap ellen. Arról még egyetlen cikket sem olvastunk 1945 óta eltelt 65 évben, hogy milyen zsidó tettek motíválták Kun páter tetteit a front utolsó napjaiban. Erről kéne beszélni, mert erről is megvannak a bizonyítékok, ugyanis Kun páter és társai nem esztelen, öncélú módon találták ki a zsidók meggyilkolását, erről is megvannak a bizonyítékok, csak közzé kellene tenni. Továbbá közzé kellene tenni a nagypofájú, alaptalanul vádaskodó történészeknek Kun páter vallomásait is, amit az akkori vallatók előtt tett. Nem is soroljuk a többi bizonyító anyagokat, amelyeket máig is elhallgatnak. Kép: Kun páter 1944.október 15-én a Pasaréti u. 10-es számú villa előtt
Stoffán Teleki-szakértőnek is beállítja magát a cikkében. Ezt írja: „Ahogyan Telekiről a „történészek” máig az öngyilkosságot hazudják, noha pontosan tudják, hogy az SS ölte meg az egykori miniszterelnököt.” Ilyen vad hazugságot még sehol sem olvastunk, hogy gróf Teleki Pál miniszterelnököt, a Sándor-palotában, 1941 áprilisában az SS ölte volna meg. Ennyit Stoffán módszereiről és hitelességéről.
HOVÁ LETTEK A HULLÁK?
A zsidó történészek mind a mai napig azzal vádolják az egykori hungarista kormányt, hogy 25 ezer zsidót "lőttek a Dunába" 1944 telén. Miközben akkor befagyott volt a Duna január és február nagy részében (egykori meteorológiai adatok) és egyetlen zsidó hullát sem találtak akkor. Hová lett a 25 ezer hulla? Csak ezt az egy egyetlen hamis, utólag fölvett képet terjesztik 1944-ről.