2010. január 21., csütörtök

JANUÁR 21 – PER A KURUC.INFO ELLEN

Kép: fideszzsidók
Kékkel emeltük ki a fontos részeket!
A Kuruc.info vélt főszerkesztője elleni koncepciós perben (Időpont: Székesfehérvár, 2010. január 22., 9 óra, Városi Bíróság) holnap lép fel "tanúként" a Gyurcsány-Bajnai rezsim, tehát a vád oldalán Spiclicat (kevésbé ismert nevén Polgár Tamás) és csicskája, Blogin (Sipos Zoltán), akik önként jelentkeztek a vérbírák és vérügyészek, a szemkilövető rezsim szolgálatára, ki tudja, milyen alku eredményeként. (…) Nem mellékesen a tárgyaláson, információink szerint, számítani lehet Gonda László Kossuth téri álforradalmár közönség soraiban való megjelenésére is, aki már legalább két ügyben bizonyíthatóan terhelő vallomást tett az ÁVH-nak és a rezsim bíróságának különböző hazafiak ellen. Egyikük Fáber Károly, tehát Gonda a harcostársát sározta /súgta be, a másik M. Balázs, akit a rezsim tévesen a Kuruc.info főszerkesztőjének tart. (…) A politikai per és annak kimenetele egyébként semmilyen módon nem befolyásolja lapunk működését és személyi összetételét, hiszen a Kuruc.info vezetői és főhadiszállása az ismert körülmények folytán külföldön, az USA-ban találhatók. Lapunk továbbra is kíméletlenül le fogja leplezni a magyarellenes, törvénytelen, cionista és cigányfajvédő ítéleteket hozó bírákat, ügyészeket és más hordalékokat. (kuruc.info,részlet)

HÍRHÁTTÉR
JOBBIKKURUC-KURUCJOBBIK-JOBBIKKURUC-KURUCJOBBIK
FEKETEPÁKÓ -TOMCAT- FRANKADELI- FEKETEPÁKÓ-TOMCAT-FRANKADELI

EZ LENNE A „NEMZETI OLDAL”?
Vihar egy pohár vízben. Majd meglátjuk hogy politikai perről vagy személyes bosszúperről lesz szó. Nevetséges hazugság, hogy a Kuruc.info akár korábban, akár mostanában magyar oldal lenne, vagy a „nemzeti oldal” szócsöve. Egy zsidó réteglapról van szó, amely szorosan össze van nőve a Jobbikkal. Tomcat, Fekete Pákó a Kuruc.info korábbi kiemelt témái voltak, a legszennyesebb zsidómocsok ömlött az oldalról. Megtévesztve magyarok ezreit, akik ostoba módon azt hitték, ha valakik a cigányokat vagy a zsidókat éles jelzőkkel illetik, akkor az már magyar hang lenne. Nem lettek ettől még magyarok. A zsidó szellemet és kóros ízlésvilágot a kuruc.info nem tudja lemosni magáról. Egy többszerzős oldalnál kell főszerkesztőnek lenni, aki vezeti és eldönti az oldal tartalmát. És akkor Molnár Balázs úgy tesz mintha nem lenne főszerkesztője az oldalnak. Ekkora marhaságot leírni. Akkor a Kuruc.info egy olyan mozdony aminek nincs vezetője? Csak rohan a vakvilágba? Az is ellenszenves az olvasóknak, hogy névvel nem vállalják magukat, de végül is a per ebben is tisztázódást fog eredményezni.
FIDESZNEK NEM TETSZIK A ZSIDESZ
Navracsics Tibor, a párt frakcióvezetője arra reagált, hogy Patek Gábor, a szocialisták ifjúsági szervezetének politikusa a kuruc.info című radikális portál reklámozására és szóhasználatának - „Gyurcsótány, Maszop, Zsidesz” - átvételére utasította a Societas úgynevezett netes aktivistáit a világhálón. „Itt és most meg kell állnia a Magyar Szocialista Pártnak. A Magyar Szocialista Párt felelős politikusainak felelősséget kell vállalniuk a Societas minden egyes lépéséért. Felelősségre kell vonni a Societas vezetőit, és ezt a kultúrát, szóhasználatot és kampánytechnikát azonnal ki kell iktatni a magyar választási kampányok történetéből” - jelentette ki Navracsics Tibor csütörtökön újságírók előtt. A Fidesz képviselőcsoportjának vezetője ugyanakkor arra szólította fel az MSZP elnökét, miniszterelnökét és elnökségi tagjait, hogy „azonnal vonják felelősségre a Societas vezetőit, személy szerint Patek Gábort” - olvasható a Fidesz honlapján.
Megjegyzés: Az MSZP zsidóinak semmi sem drága. Ha kell akkor a Kuruc.info szóhasználatával rémísztgetik a Fidesz szavazóit....Jellemző a Fidesz.-re, hogy milyen érzékenyek lettek ezekre a szavakra.....