2010. január 13., szerda

JANUÁR 14 - SÓLYOM TÖRHETI A FEJÉT

KOMMUNIZMUS BŰNEINEK A TAGADÁSA
A cion-kommunista bűnszövetkezet bejelentette, hogy törvényt hoznak, amelyhez az ellenzék szavazatai sem kellenek. Arról van szó, hogy a holotagadást és a kommunizmus bűneinek "tagadását" büntetni fogják. Az pártführer múmia be is jelentette, hogy ezt nem történelmi kérdésnek, hanem erkölcsi kérdésnek tekintik, hiszen - ahogy érveltek - megengedhetetlen az, hogy valaki gondolatban is tagadja ezeket a ....... Micsodákat is? Na itt jön a baj. Ők sem tudják, hogy mit akarnak büntetni? Magát a ki nem mondott gondolatot? Vagy a még fejben szunnyadó gondolatot is büntetni akarják? Vagy csak azokat akarják büntetni, akik azt mondják, hogy nem volt holokauszt? De mit jelent ez a szó? Itt van a kutya elásva. Ugyanis egy egész tudományos akadémia is kevés lenne ahhoz, hogy hiteltérdemlően megmondják ennek az alig harmic éves műszónak a tartalmát és értelmét. Persze a szocik nem sokat sz......kodnak. Megmondták, hogy egy az egyben átveszik a németek ilyen értelmű törvényét.

GONDBAN LESZ SÓLYOM
Sólyom elnöknek okoznak megint keserves perceket. Tegyük fel, a bűnbanda meghozza ezt a törvényt. Sólyomnak két lehetősége lesz. Vagy aláírja vagy visszadobja a Háznak. Esetleg átpasszolja az alkotmánybíróságnak, hogy azok törjék a fejüket rajta. Ez utóbbi a legrosszabb megoldás, mert azok visszadobják, hiszen ők a jogi szavakat apró darabokra szétrágják és kiköpik, ha nem jók.


MI VAN A ZSIDÓKOMMUNISTÁK
100 MILLIÓS GYILKOSSÁGÁVAL?
Hát kik tagadták ezt a mai napig is? Kik azok, akik ezt a történelemkönyvekben, élőszóban, filmekben, színdarabokban és iskolai anyagokban eddig elhallgatták? Kik azok, akik a hazai kommunista bűnözők tetteit máig el elhallgatják? Kik azok, akik a kommunista tömeggyilkosoknak többszázezres nyugdíjat adnak ma is? Kik azok, akik nem csináltak nemzetközi pert, hogy ott itéljék el a kommunista tömeggyilkosokat? Kik azok akik eddig nem vitték bíróság elé az ávós tömeggyilkosokat? Nem is soroljuk tovább...Kik is voltak azok, akik a kommunista terrorrendszert bevezették nálunk 1945-ben? Kérjük szépen a 65 éves tagadásokat szíveskedjenek most gyorsan bepótolni. Különben büntetve lesznek. Kép: Sólyom, aki védi a kommunista tömeggyilkosokat