2010. január 26., kedd

JANUÁR 26 – VONA LÉGGÖMBJEI


VONA HIPNOTIZÁLTA A TATAIAKAT

„nagy derültséget okozott”
„Nagy tetszést aratott a program büntetés végrehajtási intézményekre vonatkozó része, ami szerint a most szinte „wellness központokként” működő létesítményeket, a Jobbik tervei szerint olyan börtönökké alakítanák, ahol az elítéltek ellátásuk költségeinek felét megtermelnék. Vona megerősítette a színvonaltalan kereskedelmi televíziókkal kapcsolatos szándékát is, miszerint a TV2-öt és az RTL klubot megszüntetik, de nem marad „valóságsó” nélkül a közönség, mert közkívánatra összezárják egy bekamerázott cellába Bajnait, Lendvait, Mesterházit és az arra fogékonyak majd arról szavazhatnak, hogy ki menjen zuhanyozni Sztojka Ivánnal.”

SZABAD NÉP STÍLUSÁBAN
„A majd egy órásra kerekedett beszéd után - ellentétben más pártok miniszterelnök jelöltjeivel-, lehetőség adódott kérdéseket feltenni az Elnök úrnak. Ekkor felvetődött a politikusok mentelmi jogának kérdése, az izraeli föld illetve felvásárlások ügye amikre mind kielégítő választ tudott adni Vona.” (barikad idézetek)
MEGJEGYZÉSÜNK
Tetszik érteni? Lehetett kérdezni a nagy pártelnöktől..... Hallatlan vívmány....Az egész beszámoló a néhai Szabad Nép gennyes zsidó stílusára emlékeztet. Ehhez hasonlókat csak a Vukics-féle Magyarok Szövetsége oldalain lehet olvasni. Miután a tudósító sorolta a témákat, azt már nem idézte, hogy ezekre mit válaszolt a nagy pártelnök? Vona Gábor agya csak a cigányokra jár. A zsidó szót, esetleg a zsidóbűnözőket még senkinek sem sikerült kicsikarrni belőle. Mi azonban nem adjuk fel..